Sziasztok!

Hiányoztam nektek? Remélem, igen!
Vasárnap

2019. január 5. 09:00

A hét rajza: Molnár Bence, 9 éves, Kisgéres

Sziasztok!

Hiányoztam nektek? Remélem, igen! Annyi mesélnivalóm van, hogy csak na! Hiszen mióta utoljára találkoztunk, azóta eltelt a karácsony, a szilveszter, biztosan nektek is jó sok élményben volt részetek.

Az ünnepek előtt sokat segítettem otthon. Én is végigcsináltam a kalendáriumot, amelyet december elején nektek ajándékoztam. Takarítottam, díszítettem, sütöttem. Mindig ott szorgoskodtam, ahol anyukámnak szüksége volt rá. Aztán karácsonykor mindnyájan örültünk annak, amit a Jézuska hozott. Szerencsére nagyon jó dolgokat kaptunk: könyveket, színházjegyet, egy csomó hasznos holmit. Aztán alig pihentük ki magunkat, máris jött a szilveszter. Ezt is családi körben töltöttük, társasjátékoztunk, filmeket néztünk, nagyon jól éreztük magunka. Ti is elmesélitek nekem, hogy mit kaptatok karácsonyra, és hogyan telt a szilveszter?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Hamšík nyolcadszor lett az év futballistája Szlovákiában

Nem fogadta el a pápa a pedofília eltussolása miatt elítélt bíboros lemondását

Brexit - May júniusig tartó halasztást kér

Három évig harcolt a kórral Baló György

Minden szurkoló személyazonosságát ellenőrzik a szlovák-magyar meccsen

Csütörtökön és pénteken hallgatják meg az alkotmánybíró-jelölteket

Legfrissebb galériák
Olvasta már?