Sziasztok!

Hát nem hihetetlen, hogy hétfőn megint nem megyünk iskolába? Terveztek valamit a hosszú hétvégére? Netán a nagyszüleiteknél alszotok, mint én? Már nagyon várom, hogy megint meglátogassam a nagyiékat. Igaz, már hűvös van kinn, ezért sokat kell benn lennem, de így se bánom.
Vasárnap

2014. november 22. 00:13

 Pénteken, az iskola után már megyek is hozzájuk, és csak hétfőn este jövök majd haza. Még nem tudom, mi mindent fogok csinálni, de az biztos, hogy unatkozni és számítógépezni nem fogok. Ugyanis nincs a nagyiéknál internet. Mikor az egyik osztálytársamnak meséltem, furcsán nézett rám, és megjegyezte, hogy ő egy napig se bírná ki nélküle, inkább nem menne a nagyszüleihez. Ugye ti nem így gondolkoztok?

A múlt hetekben kevesebb oldalon jelentünk meg, ezért most különleges meglepetésem van számotokra. Talán már észre is vettétek, ugyanis ha lapoztok egyet, meglátjátok, hogy nem két, hanem két és fél oldalon jelenünk meg. Ugye ti is örültök neki?

Legyetek jók!

Huncutka

 

 

Önnek ajánljuk

Rendszerváltás nálunk és más nemzeteknél

Hiába vezettek, végül simán kikaptak a szlovákok Horvátországban

Törésvonalak helyett cezúra

Frissítve

GALÉRIA: Több százezren tüntetnek Prágában a kormány ellen

KBS: a papok ne politizáljanak!

A kötelező óvodalátogatás célja 
a személyre szabott fejlesztés

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!