Nagy emberek kisgyerekkel a VASÁRNAPBAN: A Joób család

A Joób családban kilenc gyerek várja a karácsonyt: Gréta, Martin, Noel, Kevin, Doroti, Golda, Melodi, Molli és Lotti. Gréti a legnagyobb, 14 éves lesz januárban, a pici Lotti 15 hónapos. Jövőre már tízen lesznek a többméteres fa alatt, Dóri februárra várja az újabb babát.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 17. 16:55

A kisbusz ott áll a szegedi ház előtt, délutáni bevetésre várva. Marci és Dóri már útban van hazafelé, valami intéznivalójuk akadt a városban. Csaknem egyszerre érünk a kapu elé, én azonnal megismerem Joób Mártont, a háromszoros világbajnok, olimpikon kenust sokszor láttam versenyezni. Bájos felesége, Dóri mosolyogva beinvitál, de mindjárt figyelmeztet is arra, ami jól látható, hogy vigyázzunk, mert az átépítés miatt az udvar még nincs rendben.

Milyen szerepe van a zenének az életükben? Milyenek az esték? Milyenek a mindennapok? Hogyan lehet összehangolni a családi életet? Hogyan ismerték meg egymást? Milyen a házasságuk? Hogyan zajlik a bevásárlás?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható ünnepi Vasárnapban elolvassák Urbán Klára írását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Vizsgálódik a rendőrség a nagykaposi polgármester feljelentései kapcsán

Kočner nem vehetett részt az apja temetésén

Fico kitért a kínos kérdések elől

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Frissítve

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Kétségbeesett üzenetet küldött az élvonalbeli focista, mielőtt lezuhant a repülőgépe

Legfrissebb galériák
Olvasta már?