Mit hová?

Kis területet is ügyesen ki tudunk használni némi találékonysággal. Alkalmas munkafelületet alakítunk ki egy kis trükkel. A két fa kecskeláb elfér a hálógaléria kiálló pereme alatt. Keskeny deszkalap ráhelyezésével kész is a munkalap.
sysadmin

2003. július 4. 04:00


Kis területet is ügyesen ki tudunk használni némi találékonysággal. Alkalmas munkafelületet alakítunk ki egy kis trükkel. A két fa kecskeláb elfér a hálógaléria kiálló pereme alatt. Keskeny deszkalap ráhelyezésével kész is a munkalap. Ha szükségünk van a helyre, könnyen szétszedhetjük.


Ha szűkös területen akarunk kialakítani munka- és tárolóhelyet, válasszunk ki egy mély szekrényt, amelyben könnyen elhelyezhető kihúzható asztal. Az ajtó mögött elrejthető, jól méretezett tárolórendszerek (doboz, mappa) átgondolt elhelyezése megkönnyíti használatukat.


A lépcső alatti szögletben elfér egy íróasztal és tárolóegység. A belső lépcső nyitottsága növeli a világosságot és a tágasság érzetét.

Az otthon végzett munka fogalmába a tevékenységek széles és változatos köre tartozik bele, a számítógépre alapozott kisvállalkozástól a napi háztartási adminisztrációig. Bármilyen jellegű is a munkánk, sokkal könnyebben fogunk hozzá, ha elvégzésére elkülönítettünk egy teret.

Egyes otthonokban van igénybe vehető szabad, kihasználatlan hely, pl. alagsor, manzárdszoba, garázs. Ha nincs valami csendes zug, akkor is akad a lépcső alatt, az erkélyajtó előtt vagy a kanapé mögött.

Döntés előtt érdemes azon is elgondolkodni, hogy pontosan milyen tevékenységet fogunk végezni, és melyik napszakban, mennyire szükséges a természetes megvilágítás. Íme néhány ötlet a számítógépes tevékenységhez:

Önnek ajánljuk

Kočner azért ölette meg Kuciakot, mert semmivel nem tudta zsarolni

Forgalomlassítással tüntettek a Szlovák Karszt szélére tervezett szemétégető ellen

VIDEÓ: Így vezeti el a TEK az Iszlám Állam Budapesten elfogott vezetőjét

Látványos kép készült a Jupiter viharairól

Zagitova aranya és egy furcsa baleset

Kassa visszalépett az EYOF rendezésétől

Legfrissebb galériák
Olvasta már?