Mi lett vele? a VASÁRNAPBAN: Sáfár Anikó

Mindig szép volt. Ezt mindenki látta. A hatvanas-hetvenes évek magyar filmjeiben nem is volt nála izgatóbb, ha úgy tetszik: provokatívabb szépségű színésznő.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. november 5. 17:30

Sáfár Anikó azonban egyáltalán nem foglalkozott ezzel. Okosan tette. A hivatása mindennél jobban érdekelte. Külföldi filmekben játszott, mert kikönyörögték, és busásan fizettek érte. Nem neki, az államnak! Marasztalták is többször, de mindig hazajött. A családja a kinti sikereinél is fontosabb volt számára. Aztán jött a rendszerváltás, és ahogy ő mondja: likvidálták a szakmából. Megtörni nem tudták. Ma is sokat játszik. Csak nincs a kirakatban.

2018. november 5. 16:16

História a VASÁRNAPBAN: Fadrusz, a monumentális

Miért látni ritkán mostanában? Hogyan élte meg, amikor a házasságkötése után a szakma partvonalra tette? Miért nem ment el külföldre? Hogyan jött el az a pillanat, amikor már mindketten tudták, hogy ez szerelem? Egy pesti lány életébe hol lépnek be a gyógynövények? A korával hogy áll?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Pellegrini: Remélem, most nem nálunk lesz a legalacsonyabb a részvétel

Egy amerikai nő mindenáron szavazni akart Pozsonyban

GALÉRIA: Hamiltoné a pole Monacóban

Döntőben az oroszokat legyőző finnek

Dráma Nyitrabányán: egy férfi torkon szúrta az élettársát

Továbbra is életképes a Híd

Legfrissebb galériák
Olvasta már?