Film a VASÁRNAPBAN: Zárójelentés

Előbb a Német Birodalom vezető színésze volt, aztán katonatisztként a Monarchia kémelhárításának főnöke, harmadszorra pedig hipnotizőrként és látnokként tért vissza, hogy megjósolja Hitler hatalomra jutását.
Vasárnap

2019. július 15. 18:41

Novák Emil felvétele

Hendrik Höffgen, Redl és Hanussen. Klaus Maria Brandauer három nagy filmszerepe Szabó István Oscar-díjas és Oscar-jelölt rendezéseiben. És most újra együtt a nagy páros. Negyedik közös munkájuk, a Zárójelentés főhőse egy váratlanul nyugdíjazott orvosprofesszor, aki még elegendő erőt érez magában ahhoz, hogy vidéken folytassa hivatását. A szülőfalujában lesz körorvos, és így talál vissza fiatalkori önmagához s egykori jó barátjához, a helybéli plébánoshoz.

A parádés szereposztásban készült filmről vallanak az alkotók, csupa nagy név, eredeti jelenetképekkel egyenesen a stúdióból. A film az év vége felé kerül bemutatásra, elsőként most itt, a Vasárnapban olvashatnak róla!

 

Hogyan élte meg a forgatást Szabó István? Miként emlékezik rá Eperjes Károly? Kit formál meg a filmben Stohl András? Milyen volt a forgatás Börcsök Enikő szerint? Kit alakít Józan László? Hogyan kapott szerepet a filmben Orosz Ákos? Hogyan talált egymásra Csákányi Eszter és Szabó István? Mi volt Andorai Péter dolga?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A PS magyar platformja

A legjobb idővel került a döntőbe a szlovákiai kajak négyes

Bugár Béla videóban magyarázza a találkozását Kočnerral

Csak a hulladékelhordást bíznák külsős cégre Párkányban

Gelle csak magára számíthatott, de így is olimpiai kvótát szerzett

Vonzóbbá tennék 
a felsőoktatást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?