Fesztiváldivat

Itt a fesztiválidény, minden hétvégére jut egy jó kis program. Tavaly megnéztük, mit érdemes magunkkal vinni, most annak járunk utána, hogy milyen ruhában érdemes szórakozni.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. augusztus 10. 01:58

Lányoknak

Mindenki ugyanolyan. Virágkoszorú, kétoldalt befond haj, csillogó testékszerek, fekete crop-top, forrónadrág. Ha szeretnétek kitűnni a tömegből, akkor ne másoljátok a többieket, hanem merítsetek ihletet. 2018-ban a vadnyugati indiánok és cowboyok inspirálják a fesztiváldivatot, így a rojtok, tollak, hajpántok, farmer, bőrmellény, nyári csizma vagy bakancs bármikor jöhet. A csillogó, fémes ékszerek és ruhák szintén divatosak. Az év mintája a zöld trópusi levelek, a flamingó és a kaktusz.

Ruhatár

Fiúknak

A fiúk egy fokkal könnyebb helyzetben vannak, mint a lányok, hiszen nekik elég egy póló, vékony ing, rövidnadrág, és már készen is vannak. Fontos, hogy olyan nadrágot válasszatok, amelynek a zsebébe bele tudjátok rakni az értékeiteket – telefon, pénz, személyi igazolvány és betegbiztosítási kártya, másra nincs szükség. A mintás darabokkal jól fel tudjátok dobni az egyszerűnek tűnő megjelenést, és néhány kiegészítővel – kendő, snapback, kalap – még egyedibbé tehetitek.

 

Ez ne: Sokan összetévesztik a fesztivált a divatbemutatóval, és magas sarkú cipőben, kényelmetlen ruhában vonulnak fel. Ennek csak egy hátránya van – de az elég nagy. Bár jól néznek ki, szórakozni nem igazán lehet önfeledten bennük. Papucsba se menjünk a fesztiválra, a tömegben bizony előfordul, hogy valaki a lábunkra lép.

Ezt igen: A réteges öltözködés egy fesztiválon nagyon fontos. Perzselhet a nap, de éjjel lehűl az idő. Érdemes magunknál tartani egy vékony inget, nappal a derekunkra kötve.

 

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Laza, mint a Riga-lánc

Megunta az örökös nyaralást és visszatért a börtönbe egy szökött elítélt Ausztriában

Két motoros ütközött egymásnak a Losonci járásban

A világ legjobbjai közé tartozó hegymászók vesztek oda egy lavinában

Másfél évtizede nem volt olyan gyenge a húsvéthétvége az amerikai mozikban, mint idén

SOROZATDARÁLÓ: Rabok legyünk vagy szabadok?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?