Fesztivál a VASÁRNAPBAN: Karlovy Vary

Vasárnap

2019. július 22. 17:40

Tüzes katlanban várta idei vendégeit Karlovy Vary 54. filmfesztiválja. Akkora hőség, mint most, soha nem tombolt még Közép-Európa legrangosabb mustráján. Még a melegforrások is felforrósodtak, a várost átszelő, helyenként harmincfokos patak most gőzölögni sem tudott, mert a levegő hőmérséklete nem engedte. Este hat óra felé vörösben úszott a Kolonnád. A napnyugta vörösében. De a fesztivál sztárjai is vörösek voltak ebben az évben. Julianne Moore, Kerekes Vica, Táňa Pauhofová és Aňa Geislerová. Négy arc, négy ország, négyféle ízlés, négyféle stílus.

Kik és honnan érkeztek a fesztiválra? Kik a mustra visszatérő vendégei? Milyen Julianne Moore? Milyen filmjei voltak a fesztiválon? Ki tért vissza két év után? Kik között szövődött barátság Karlovy Varyban? Ki tette ünnepivé a fesztivál zárógáláját?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László helyszíni beszámolóját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico szakértőbb a szakértőknél

Már e héten kopogtat a végrehajtó a Billánál

A Fradi és a Slovan selejtezői a tévében

24 óra a sérült gyerekekért

Nőtt a munkanélküliség

Feljelentés az ollétejedi gumifeldolgozó ellen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?