Férjhez ment a Rékánk

Ha lúd, legyen kövér. Arra, hogy 50 éves lesz a Vasárnap, elvileg két éve készülünk, gyakorlatilag egy. A születésnapi számot éppen a kezükben tartják, elég csak megfordítani az e heti Vasárnapot. De előtte még szombaton esküvőn is voltunk, mert bizony, férjhez ment a legfiatalabbikunk és legszebbünk, Ázsoth Réka.

2018. október 5. 14:20

Férjhez ment a Rékánk Kép: Csanda Gábor - Képarchívum

Ha lúd, legyen kövér. Arra, hogy 50 éves lesz a Vasárnap, elvileg két éve készülünk, gyakorlatilag egy. A születésnapi számot éppen a kezükben tartják, elég csak megfordítani az e heti Vasárnapot. De előtte még szombaton esküvőn is voltunk, mert bizony, férjhez ment a legfiatalabbikunk és legszebbünk, Ázsoth Réka, a Világ, a Mamaklub, a Huncutka, a Tini, a Félpercesek és olyan mellékletek, mint a Humorzsák, a VasárnapKvíz, a VasárnapKalauzok, a VasárnapEsküvő szerkesztője, sok-sok remek cikk írója. Ám mielőtt férjhez ment, még elkészítette Önöknek a maga ünnepi rovatait, szinte a szerkesztőségből indult a jókai templomba. Mi meg utána, hogy élőben is gyönyörködhessünk menyasszonyságában, hogy helyben is gratulálhassunk neki élete legnagyobb fordulópontján. No meg az ifjú férjnek, akit nem mellesleg s persze, nem fenyegetésképpen, de arról is biztosítottunk, hogy vigyázzon, mert mind ott állunk Réka mögött, vele feleségül vette az egész Vasárnapot. Én sem tudok jobbat és találóbbat mondani, mint amit Veres kolléga mondott a vőlegénynek: „Csak gratulálni tudok, nagyon jól választottál, igen szorgalmas, jóravaló lány a Réka.” Annyit még mindenképp hozzátennék, hogy a vőlegény méltónak is látszik erre a sok jóságra. Azt meg Szabó G. László kollégánk állapította meg, hogy „ezeket az Isten is egymásnak teremtette”.

E héten már minden újra a régi kerékvágásban, mindösszesen csak annyi változik, hogy a fönt felsorolt rovatok szerkesztője innentől Mayer-Ázsoth Réka lesz.

Éljen!

 

A Vasárnap szerkesztősége nevében

Cs. Liszka Györgyi főszerkesztő

 

–––––––––-

 

Azután VASÁRNAP következett.

Kosáryné Réz Lola: Vaskalitka

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Belerúgott Čaputovába a magyar kormánysajtó

Keresik ezt a férfit, életveszélyben lehet

Nem fogadta el a pápa a pedofília eltussolása miatt elítélt bíboros lemondását

Kétszáz ember nézte élőben az új-zélandi mészárlást, de egyik sem jelzett a Facebook moderátorának

Hamšík nyolcadszor lett az év futballistája Szlovákiában

Biztonságosabb Széplak utcát akar a város

Legfrissebb galériák
Olvasta már?