Felejtse el!

"Ön milyen portörlőt használ? Hagyományos pamutból készült rongydarabot, melyből sűrűn ki kell rázogatni a felgyülemlett koszt? Felejtse el!"
Vasárnap

2019. január 20. 09:00

Ön milyen portörlőt használ? Hagyományos pamutból készült rongydarabot, melyből sűrűn ki kell rázogatni a felgyülemlett koszt? Felejtse el! Megérkezett a forradalmian új Hubar Suen Kator! Ez az amerikai NASA által kifejlesztett, ultrakönnyű, Rüszmeg technológián alapuló, fait accompli, irreverzibilis törlő 23-szor több port képes összegyűjteni feleannyi idő alatt, mint egy hagyományos portörlő. Ezt az újdonságot tíz fogorvos közül négyen ajánlják. Ketten azért nem ajánlják, mert őket lefizette Soros György. Az egyik összeveszett az anyósával, ketten házon kívül, a tizedik meg magánkívül volt megkeresésünk időpontjában, de ha tudatánál lett volna, ő is biztosan ajánlotta volna. Ha most megrendeli, ajándékba adunk önnek grátisz fél kilogramm liberalizált, hermetikusan csomagolt, szemenként válogatott dél-szudáni sivatagi homokot, melyet tetszés szerint szétszórhat a lakása nehezen megközelíthető sarkaiba. Plusz! Kutyák részére kifejlesztett speciális láthatósági mellényt, három darab hajcsavarót és egy speciális hőálló konzervnyitót. Nem hisz a szemének? Mindez csupán 74 euró és 96 centbe kerül. Rendelje meg azonnal! De ha ez még mindig nem lenne elég, a portörlőhöz adunk egy darab éneklő fogkefét, két darab hátvakaró pálcát és egy darab biciklire szerelhető pohártartót. Az első húsz megrendelő között elektromos banánszeletelőt és egy háromfokozatos elektromos könyvlapozó gépet sorsolunk ki! Rendelje meg azonnal! A szomszédja éppen most rendelt belőle három darabot. Ne hagyja, hogy csúfot űzzön magából!

Plavec Gyula

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Kiska: a KTAG elleni eljárás Fico bosszúja

VIDEÓ: Beintett a rendőröknek, majd megpróbált meglépni előlük

Čaputová: felelősségteljesen járnék el, ha Harabin továbbjutása fenyegetne

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

Nő a drogfogyasztás a roma telepeken

Veterán versenyző, új motivációval

Legfrissebb galériák
Olvasta már?