Csomagolás 5 lépésben

A szükséges holmi összekészítése sokaknak igazi rémálom. Most megmutatjuk, hogyan lehet gyorsan, egyszerűen és igazi profi módjára elintézni ezt a feladatot.
Mayer-Ázsoth Réka

2019. június 16. 09:30

1. Rendszerezés. Mielőtt hozzálátunk a csomagoláshoz, írjuk össze, amit nem szeretnénk otthon hagyni. A listát követve sokkal hatékonyabb a munka.

2. Bőrönd, táska, hátizsák. Ha mindent összekészítettünk, döntsük el, hogy mekkora és milyen típusú bőröndbe, hátizsákba fogjuk rakni a magunkkal vitt holmit. Ettől függően válasszuk ki a kupacból azt, amit valóban magunkkal viszünk.

3. Kozmetikai táska. Mindig legyen elkészítve egy kisebb neszesszerünk, amelyben benne vannak a legfontosabb kozmetikai dolgok, gyógyszerek. Így utazás előtt ezzel már nem kell foglalkozni, elég csak a neszesszert betenni.

4. Személyre szabottan. Mindenkinek más fontos, hogy vele legyen a nyaraláson. Van, akinek a könyv elengedhetetlen kellék, másoknak a telefontöltő. Utazás előtt ezeket se felejtsük el.

5. A biztonság. Utolsó pontként nézzük át, hogy megvan-e az utasbiztosításunk, a bankkártyánk, elegendő pénzünk, gyógyszereink. Ha ezeken kívül bármi más otthon marad, az nem tragédia, hiszen az utazás alatt is be lehet szerezni szinte mindent.

A teljes írás a Vasárnap Nyári Kalauz mellékletében jelent meg

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Elkezdődött Kočner és Rusko bírósági pere

Még soha nem vonultak ennyien a Pride-on

Csak a legerősebb hazai tejtermelők maradtak talpon

Köztesnövényeit is elhozta a KWS

A Híd nem akar populista témákat előhúzni a kampányban

Meghalt „Európa arca”

Legfrissebb galériák
Olvasta már?