Comenius Gimnázium, Zselíz

Összetartó közösség, szakmai tudás, anyanyelvű oktatás, színes programok, jó hangulat. Röviden így jellemezhetnénk a zselízi Comenius Gimnáziumot, amely 73 éve nyitotta meg kapuit. Azóta töretlenül kiáll minden próbát és kihívást, garantálja diákjai számára az érvényesüléshez nélkülözhetetlen alapok elsajátítását.
Vasárnap

2019. február 21. 09:45

Színvonalas oktatás, korszerű felszereltség

A tanulókat szakképzett tanárok oktatják. Az osztályokban kivetítők, interaktív táblák, LCD-tévék és DVD-lejátszók segítik a tanulást. Az informatikát, kémiát, biológiát és fizikát korszerűen felszerelt tanteremben oktatjuk, az iskola egész területén wi-fi-hálózat biztosítja a szabad optikai internethasználatot.

A következő tanévtől tanulóink ECDL- (számítástechnikai) képzésben részesülhetnek, vizsgázhatnak, és oklevelet szerezhetnek – ez csak Nyitra megye három gimnáziumában lehetséges, melyeknek egyike a zselízi. Az üzleti angol nyelv (Business English), a robotika, az alkalmazott biológia területén is bővítjük kínálatunkat.

A foglalkozások a diákok érdeklődési körének széles skáláját fedik le. A tantárgyak (matematika, fizika, kémia) szakkörei mellett diákjaink döntik el, hogy milyen szakkört szeretnének látogatni, a kínálatot az ő igényük szerint állítjuk össze.

Megfelelő alapok egy sikeres életpályához

A csaknem háromnegyed évszázad során gimnáziumunkban több mint 2600 tanuló érettségizett, akik az iskolánkban szerzett tudásanyaggal és készségekkel nagyszerűen érvényesültek a hazai és külföldi felsőoktatási intézményekben. Végzett tanulóink közé a kultúra, tudomány, a társadalmi és politikai élet számos jeles képviselője sorolható.

A megszokott reklámszöveg helyett a Tisztelt Olvasó figyelmébe ajánljuk iskolánk honlapját és Facebook-oldalát, ahol részletes betekintést nyerhetnek szorgos mindennapjainkba.

 

Gymnázium J. A. Komenského – Comenius Gimnázium, Štúrova 16, Želiezovce

Iskolaigazgató: Cserba Katalin

Tel.: 00421/36/77 12 104 – titkárság, fax.: 00421/36/7711 229 – igazgatóság

web: www.comgim.sk, e-mail: gimzsel@stonline.sk, www.facebook.com/comgim.sk

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

TB Dunaszerdahely: Idegenben nyertek kiesési rangadót a felsőpatonyiak

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?