Alakformálás

Vasárnap

2019. július 6. 09:00

f

Nemrég találkoztam volt szomszédasszonyommal. Nem akartam hinni a szememnek: jóval karcsúbb, mint három héttel ezelőtt. Nem állhattam meg szó nélkül:

–Hogyan tudtál ilyen gyorsan lefogyni?

Ő szendén elmosolyodott, és csak ennyit mondott:

– Bódimaggi.

– Bódy Magdi? – kérdeztem csodálkozva.

– Igen – jött a válasz.

Azt tudtam, hogy a hetvenes évek ismert énekesnője volt, később a dzsesszt választotta, jelenleg kitűnő dzsesszénekes, de hogy mi köze a fogyókúrához?

– Bódy-dalokra táncoltál?

– Nem kell ehhez táncolni...

– Akkor hogyan működik a fogyókúra?

– Nem fogyókúra, mondom, bódimaggi!

Volt szomszédasszonyomról tudni kell, hogy amikor az észt osztották, elfelejtett beállni a sorba, így kissé, hogy is mondjam finoman..., kissé egyszerű a gondolkodásmódja. Hosszabb faggatás után kiderült, hogy nem Bódy Magdiról van szó, hanem body magicról, ami egyfajta alakformáló alsónemű. Hazaérve rögtön utánanéztem az interneten. A videón bemutatták az előtte-utána effektust, ami egyből megtetszett. Elhatároztam, hogy én is beszerzek egy ilyet. Mivel akkoriban Bécsben dolgoztam, a legközelebbi adandó alkalommal egy fehérneműboltban vettem is magamnak bódibugyit. Jóval olcsóbb volt, mint az eredeti. Igaz, a felpróbálás sok energiámba került. Úgy éreztem magam, mint egy szumóbirkózó verseny előtt. Mire nagy nehezen félig-meddig felráncigáltam magamra, úgy kifulladtam, mint aki előbb futotta le a félmaratont. A bugyit egészen a mellem alá kellett felhúzni, s mivel valami tapadós gumifélével van bevonva a belseje, szépen rá is tapadt a bőrömre. Eddig meg is volt a dolog. Most már csak egy-két szumógyakorlatot kellett véghezvinnem: megpróbáltam leguggolni és először a jobb lábamat felemelni, majd a balt, éppúgy, ahogy a szumózók. Szükség volt erre, hiszen így feljebb tudtam húzni a fenekemen. Belenéztem a tükörbe, és lám: valóban vékonyabb lettem! Legalábbis ami a hasamat meg a fenekemet illeti. Eszembe jutott, hogy a következő héten egy hatvanas buliba vagyunk hivatalosak, soha jobbkor nem jöhetett ez a bódi! Eljött az a nap is, a párom már felöltözött, azt mondta, megvár a konyhában. Egy-két ismételt szumógyakorlat után magamra öltöttem vadonatúj bódimat. Felvettem a nadrágkosztümömet, egy kis smink, frizura. Kíváncsi voltam párom reakciójára. Nem is váratott magára nagyon sokáig:

– Na, elkészültél már végre? – nézett végig rajtam.

Elindultunk, odaértünk, megtörtént a jókívánság, ajándékozás. Nagy volt az eszem-iszom. Igen ám, de ilyen után előbb-utóbb az embernek el kell látogatnia az illemhelyre is. Mikor megláttam a vécéfülkét, rögtön tudtam, hogy problémáim lesznek a bódimmal. A fülke nagysága megegyezett az én szélességemmel. Ajjaj. Nagy nehezen lerángattam magamról alakformáló alsóneműmet, elvégeztem a kisdolgomat, és következett a nagy tortúra. Lassan magamra rángattam a bódit, lihegtem, szuszogtam (mert ez is hozzátartozik). A csatát megnyertem, de arra gondoltam, micsoda szerencsém volt, hogy a szomszéd fülkében nem tartózkodott senki. Pár perces akcióm után végre kiléptem az illemhely ajtaján, ahol az én Jocóm ezekkel a szavakkal fogadott:

– Mi a fenét csináltál olyan sokáig? Már segítséget akartam hívni...

– Női dolog... – mondtam.

Furán nézett rám a női dolog hallatán, de hangosan csak ennyit mondott:

– Nem értem...

Tovább ünnepeltünk a többiekkel, aztán egy óra múlva megint szükségét éreztem, hogy felkeressem a fülkémet. Pechemre mikor a gyakorlataim vége felé jártam (lihegés, szuszogás, sőt már káromkodás is), bejött valaki, és elfoglalta a szomszéd fülkét. Maga volt a kínszenvedés, hiszen hörgés nélkül kellett elvégeznem tornám zárómozdulatait. Nagy nehezen végül bepréseltem magam a bódimba, megkönnyebbült testtel és lélekkel elhagyhattam a csata színhelyét. Ám ezek után már nem mertem egy korty folyadékot sem inni. Emlékezetes buli volt, annyi biztos. Otthon elmeséltem női dolgomat Jocónak. Utólag már csak nevetni tudtunk az egészen. Az én drága bódim azóta is ott lapul a fehérneműs fiókom alján.

Prachár Zalezsák Kornélia

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
nagysurány tűzeset

GALÉRIA: Óriási raktártűz és gomolygó füstfelhő Nagysurányban

koronavírus
Frissítve

Szlovákia óvintézkedéseket tett a koronavírus miatt

Kuntapolca

Kuntapolca: egy ötszázéves történet vége

*

Bali – a sziget, amely rabul ejt

sas mkö

A Magyar Közösségi Összefogás képviselőivel tárgyalt az SaS

Kobe Bryant

Így reagáltak a hírességek Kobe Bryant halálára

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.