Akik a háttérben munkálkodnak

Feladatuk a piackutatás, a hirdetések, reklámanyagok szerzése, lehetőségek megtervezése, menedzselés, eladásszervezés; telefonálnak, kilincselnek, internetről, lapokból tájékozódnak, segítenek abban, hogy lapunk nyereséges maradjon. Ők a mi reklámmenedzsereink Pozsonyban és a vidéki hirdetőirodákban.
Vasárnap

2018. október 18. 13:00

- Somogyi Tibor felvétele

A „vasárnaposokat” 2010 áprilisától, a lapot sokkal régebbtől ismerem. Feladataim közé tartozik a hirdetések beiktatása a rendszerünkbe és a reklámfelületek elhelyezése a lapban.

Semančík Mária

 

2012-ben kerültem projektmenedzserként a Vasárnap és az Új Szó pozsonyi csapatába. Főbb projektjeim a havonta megjelenő Egészség Extra magazin, a Nyári Kalauz, a Téli Kalauz és számos olvasói játék.

Mierka Dóra

 

2015-től dolgozom a kiadónál. A pozsonyi hirdetőosztály munkatársaként felületi hirdetések fordításával, hirdetésfelvétellel és az apróhirdetés oldal összeállításával foglalkozom.

Csillag Lilla

 

Már kívülállóként is érdekesnek és izgalmasnak képzeltem a munkát egy újság szerkesztőségében, és amikor 2015 tavaszán elkezdtem a kiadónál projektmenedzserként dolgozni Pozsonyban, be is bizonyosodott, hogy ez valóban nem mindennapi munkahely.

Seres Zoltán

 

Nyolc éve kerültem a Vasárnap és az Új szó kiadójához mint reklámmenedzser. Tevékenységi köröm főleg a Komáromi, illetve a Lévai Járásra fókuszál. Emlékszem, az első közös munkám a Vasárnappal egy fogyókúrás projekt volt, amit saját magamon próbáltam ki, és az elért eredményről hetente tudósítottunk a lapban. Azért is vállaltam anno ezt a kihívást, mert fontosnak tartom a szakmában, hogy a reklám valóságos alapokon álljon, és erre a Vasárnapban kiváló lehetőség adódott.

Czigler Mónika

 

2006 óta vagyok a kiadó alkalmazottja, a komáromi hirdetőiroda munkatársa.

Maráz Erzsébet

 

2005-től vagyok az Új Szó napilap és a Vasárnap heti magazin reklámmenedzsere. Prioritásom a Csallóköz és Mátyusföld, valamint a győri régió.

Turza Kata

 

2001-től a pozsonyi hirdetőosztály csapatának voltam a tagja. Pár év megszakítás után visszatértem, idén augusztustól a dunaszerdahelyi hirdetőirodában dolgozom.

Mihalovič Papp Lívia

 

 

2007-től dolgozom az Új Szó és Vasárnap érsekújvári hirdetőirodájában. Apróhirdetéseket veszek fel a lapokba, a szlovák nyelven beérkező reklámcikkeket magyar nyelvre fordítom. A kiadványainkban kínált könyveket, naptárakat, kalendáriumokat, reklámcikkeket árusítom.

Kis Szilvia

 

1999-től dolgozom az Új Szó és a Vasárnap hirdetésszervező menedzsereként. Reklámokat, hirdetéseket közvetítek, és marketingtevékenységet is végzek.

Kis Péter

 

38 évig dolgoztam a Vasárnap kiadójában, 2010-ig Pozsonyban, a hol a hirdetések felvétele volt a feladatom. Az utolsó éveket a dunaszerdahelyi hirdetőirodában töltöttem, innen mentem nyugdíjba ez év augusztusában.

Broska Valéria

 

18 éve dolgozom a Vasárnap kiadójánál, előbb szerkesztőként, most pedig főleg menedzserként járulok hozzá a magazinhoz. Elsősorban utazási és mobilkommunikációs extra melléklettel igyekszem gazdagítani a Vasárnap tartalmát – legyen szó magyarországi fürdővárosokról, hotelekről, hazai mobilkommunikációs szolgáltatókról vagy nagy hírű, nemzetközi légitársaságról. Hiszem, hogy ezek a tartalmak még gazdagabbá teszik a lapot, hiszen az olvasók így első kézből értesülhetnek a legjobb ajánlatokról, trendekről.

Szabó Laci

 

A 90-es évek elején a Vasárnap akkori mellékletének, a Hang-Képnek a szerkesztésével bíztak meg. Majd amikor a két lap egyesült, az életmóddal kapcsolatos részt szerkesztettem, szerveztem egészen 2003-ig. 2012 októberében jelent meg szerkesztésemben az Egészség Extra első száma, amelyet az Új Szó olvasóin kívül a Vasárnap előfizetői is havonta kézhez kapnak.

Kovács Ilona

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kuciak-gyilkosság: csak a gyilkos fegyver csöve van meg

Hyballa: „Edzőként a fejlődést kell néznem”

Frissítve

November végéig véget érhet a Kuciak-gyilkosság nyomozása

2,52 ezreléknyi alkohollal a vérében ült volán mögé egy nő Bártfán

Az orvos kesereg a betegnek

„Szemmel tartva“: Díjat indított útjára az Irodalmi Szemle

Legfrissebb galériák
Olvasta már?