Advent a VASÁRNAPBAN: Az Élő Jézus születésére várva

A kürti Danczi Mónikát nem kell bemutatni a hazai kulturális körökben. A mindig tevékeny, szenvedélyes „kultúros” sokat tett az elmúlt 25 évben (például neki köszönhető a kürti kőtésfesztivál), de alapított cserkészcsapatot, számos környékbeli szervezet vezetője, tagja, valamint a Csemadok járási elnöke volt. Szabadidejében pedig (ami nem is tudom, mikor lehetett, hiszen családanyaként is megállta a helyét) a Hajnalvándor zenekar vezetője, versírója és zeneszerzője.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 10. 15:36

Nos, Mónika egy-két hónapja teljesen más körökben mozog. Októbertől Böjte Csaba ferences szerzetes munkatársa. A Pilisben található Csobánkán az Élet Háza, most induló zarándokház imaéletét vezeti. Mindennap félórás szentségimádást (zenés áhítatot) tart, és a Facebookon élőben is közvetíti – így aki szeretne, együtt imádkozhat és elmélkedhet Mónikával, fél órát eltöltve az Élő Jézussal.

Hogyan került Csobánkára és lett Böjte Csaba munkatársa? Mi az a zarándokház, hogyan képzeljük el? Milyen programoknak volt a vezetője? Hogyan készül egy-egy áhítatra? Hogyan zajlik az életed? Mi a története? Kiteljesedettnek érzi magát? Milyen érzés a megszületés előtti pillanatban részesének lenni valami nagyon jó dolognak?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Dráfi Anikó interjúját.

 

2018. december 10. 14:57

Utánajártunk a VASÁRNAPBAN: Kegyetlen harc a kecsői földekért
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alkotmánybíró-jelöltek: ezt mondta Drgoňec, Duditš, Dulak, Duľa, Ďuriš és Fiačan a meghallgatáson

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Robert Fico megjelent az alkotmánybíró-jelölti meghallgatáson

Több vizet a Bodrogközbe

Érsekújvár: 12 éves fiú akart meglopni egy autójában ülő nőt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?