A tévé helye a lakásban

A szekrényfalhoz tervezett, de önállóan is használható ez az alacsony és könnyen mozgatható asztalka, amelynek lapja üvegből készült. Ameddig a zsinór engedi, elhúzható, ide-oda tolható. A polcrendszer padlóhoz és mennyezethez rögzítendő fémszerkezete tetszés szerint bővíthető, variálható.
sysadmin

2003. június 27. 04:00


A szekrényfalhoz tervezett, de önállóan is használható ez az alacsony és könnyen mozgatható asztalka, amelynek lapja üvegből készült. Ameddig a zsinór engedi, elhúzható, ide-oda tolható.


A polcrendszer padlóhoz és mennyezethez rögzítendő fémszerkezete tetszés szerint bővíthető, variálható. Térelválasztónak alkalmas.


A szekrényfal egyetlen mozdítható eleme az az ovális lap, amelyre a tévét helyezték.


Ma már általános a rejtett görgők vagy a nagyon is látható, hangsúlyos kerekek használata. Ez a feltűnő, kerekeken guruló nyitott polc tévé- és hifiállványként egyaránt használható.

A készülékek egységes formája megszűnt, változók méretben, kivitelezésben kaphatók. Könnyen mozdíthatók.

Valamikor hosszú lábakon álltak, vagy vitrinben, szekrénysorban kaptak helyet a nappaliban. Mára változott a helyzet. Külön bútorokat terveznek a tévé részére. A nappali szekrénysorát felváltották a szellős és variálható bútorok, melyekbe külön tervezik be a tévé helyét, vagy önállóan is használható bútorként készítik el.

Képes összeállításunkban igyekeztünk válogatni a lehetőségekből.

Önnek ajánljuk

Új frekvenciákat kapott a Pátria rádió

Finnország és Csehország az elődöntőben

21 millió euró miatt kockáztat 895 milliót a magyar kormány

5 év Érsekújvár volt polgármesterének

Az oroszok az amerikaiakat is legyőzték

Miből tartsuk el a gyerekünket?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?