A kétéves szabály

Adunk egy újabb ötletet, mihez kezdj, ha jobbá szeretnéd tenni életed. Mielőtt valamiféle bonyolult megoldásokban kezdenéd keresni a ennek a módját, kezdd a legegyszerűbb dolgokkal. Rakd rendbe otthonodat! Előző héten ehhez adtunk egy ötletet, most pedig egy újabbat fogunk, a kétéves szabályt.
Koller Péter

2019. május 27. 11:18

Mivel otthonod az a hely, ahová mindig visszatérhetsz megpihenni, érdemes időről időre figyelmet szentelni neki, hogy energiái feltöltsenek, ne pedig lemerítsenek. A kétéves szabály ebben segít.

Legtöbbünk mindent meg szeretne őrizni. Az emberek nehezen engednek el bármit is. Amit már egyszer megszereztünk, attól nehezen válunk meg. Nemcsak a tárgyakkal vagyunk így. Emberekkel, tekintéllyel és hatalommal is. A felesleges tárgyak felhalmozásával életterünket mérgezzük. Egykor az ilyen, haszontalanságokat a padláson tartották. Az ott felhalmozódott negatív energiák senkit sem zavartak.

Most sokunk a saját életterét használja padlásnak. Így történhet meg, hogy a szekrényeket nyitogatva múltunk egy-egy darabjával találjuk szembe magunkat, miközben nem jut hely annak, amire a jelenünkben, a jövőnkben szükségünk lenne.

A kétéves szabály úgy szól, hogy távolíts el minden, régen rejtegetett kacatot, ha több mint két éve nem vetted hasznát. Kicsi az esélye, hogy még szükséged lesz rá.

A teljes írás a nyomtatott Vasárnapban jelen meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az EB büntetné Szlovákiát egy régi kartell miatt

Algériára új aranykor köszönthet

Čaputová: Nem megfelelő a fegyelmi bíróságok állapota

Frissítve

Elkezdődött Kočner és Rusko bírósági pere

Hyballa + Jedlička + Kalmár = 3 pont

Drága gyógyszerekért fizetünk fölöslegesen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?