A halott tárgyak leleplezése

Az életterünkben hagyott halott tárgyak láthatatlanul szívják el erőnket. Úgy is mondhatnánk, rossz energiákat sugároznak, rossz gondolatokat juttatnak eszünkbe. Ezek pedig lemerítenek.
Koller Péter

2019. június 9. 09:15

Hogy a téged fékező rossz gondolatok helyett az idődet építő tervek szövögetésének szentelhesd, le kell leplezned azokat a tárgyakat, amelyek ellened vannak. Ha egyetértesz azzal, hogy a rossz gondolatok, negatív tárgyak akár meg is betegíthetnek, jobb, ha már ma hozzálátsz a halott tárgyak felderítéséhez. Ehhez próbálunk egyszerű segítséget adni.

Az élőlényekhez, növényekhez és állatokhoz általában jobban ragaszkodunk, mint az egyszerű tárgyakhoz. Növényeinket még akkor is megtartjuk, „díszként” használjuk, ha már csak szárazon, élettelenül hevernek körülöttünk. Tény, hogy egy-egy szál vagy cserép virághoz emlékek, esetenként érzelmek fűznek, de két okból is fékeznek bennünket.

Egyrészt a múltunknak olyan részeire emlékeztethetnek, amelyek sebeket szakítanak fel bennünk. A múlt sebeinek örökös feltépése pedig a jelenedet is, jövődet is megmérgezi. A másik ok, hogy a halott vagy haldokló növény az elmúlás, nem pedig az élet jele.

A szenvedésnek ezek a formái energiát sugároznak, és hogy ez az energia segít-e életed felvirágoztatásában, döntsd el magad. Ha szenvedő növényt kerülgetsz, távolítsd el, vagy gyógyítsd meg, hogy dísze lehessen lakásodnak!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A nők jóval felelősebben bánnak a pénzzel, mint a férfiak

Debrecenbe jöhet az AS Roma

Három oroszt és egy ukránt gyanúsítanak a maláj utasszállító lelövésével

Bíróság elé kell állnia Nicolas Sarkozy volt francia államfőnek

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Megrongálták Jakoby Gyula kassai festőművész szobrát

Legfrissebb galériák
Olvasta már?