A hajsza

"Eddig tisztázatlan körülmények között, előre megfontolt, alantas szándékkal valaki levizelte a Szép Jövő hitelintézet irodaházának bejárati ajtaját. A rendőrsegg – bocsánat! – a rendőrség nagy erők bevonásával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást."
Vasárnap

2018. december 8. 09:00

Mint már híradásainkban beszámoltunk róla, hétfő éjjel súlyos bűncselekmény történt városunkban. Eddig tisztázatlan körülmények között, előre megfontolt, alantas szándékkal valaki levizelte a Szép Jövő hitelintézet irodaházának bejárati ajtaját. A rendőrsegg – bocsánat! – a rendőrség nagy erők bevonásával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Tájékoztatásuk szerint az ismeretlen elkövető 176 cm magas vékony, zömök testalkatú. Orra lapos, szeme színe barna, sötétben zölden fluoreszkál. Feje ovális, hatszögletű. Lába szőrös. Különös ismertetőjele: szereti a szandi-mandit. Elkövetéskor rózsaszín melegítőfelsőt és cicavörös kaszinónadrágot viselt. Az ismeretlen elkövetőt Tubuci Gedeonnak hívják. A Ripityom utca 22. szám alatt lakik. Jelenleg a Tv2 Fogd meg a macska fülét című vetélkedőjét nézi. A rendőrség közleményben kéri a lakosságot, hogy aki bármilyen érdemleges információval tud szolgálni a bűncselekmény elkövetőjével kapcsolatban, azonnal hívja az állatkert telefonszámát, vagy írja rá egy darab szalvétára, és dobja bele a legközelebbi szemeteskukába. „Meg fogjuk találni, mert minden apróságra odafigyelünk, ami a lakosság biztonságérzetét növeli!” Egyúttal felhívja a lakosság figyelmét, hogy maguk ne próbálkozzanak a veszélyes bűnöző elfogásával, mert sérülést okozó szerszámokkal van felfegyverkezve! Szemtanúk arról számoltak be, hogy rendszeresen hord magával dugóhúzót és két darab műanyag fésűt. A rendőrség külön megkéri a lakosokat, hogy zárják be az ablakokat, mert hidegek a hajnalok! Értik, amit írok? Zárják be az ablakokat, mert hajnalban hideg lesz! Ez egy kódolt üzenet. Dekódolva azt jelenti, hogy zárják be az ablakokat, mert hideg lesz hajnalban! Látom, így sem értik. No, nem baj. Én sem.

Plavec Gyula

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico kitért a kínos kérdések elől

Alkotmánybíró-jelöltek: ezt mondta Drgoňec, Duditš, Dulak, Duľa, Ďuriš és Fiačan a meghallgatáson

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Több vizet a Bodrogközbe

Kétségbeesett üzenetet küldött az élvonalbeli focista, mielőtt lezuhant a repülőgépe

Legfrissebb galériák
Olvasta már?