A Csallóközi vásárban

Egy éve, hogy másodszor vertünk sátrat Dunaszerdahelyen, meg is írtuk, micsoda „várásban” voltunk, de mindent egybevetve a vásár jól sikerült. Idén ismét kimentünk, a vásári helyzet változatlan, csak néhány személy cserélődött sorainkban.

2018. október 10. 12:59

- Képarchívum

Broska Valéria helyett Mihalovič Lívia kínálta termékeinket, az Új Szót pedig Lajos P. János képviselte. Ami a Vasárnapot illeti, a megszokott páros, Cs. Liszka Györgyi főszerkesztő és Mezei Nagy Edit lapmenedzser fogadta az érdeklődőket.

 

Lívike alig győzte kiállítani a számlákat, olyan nagy keletje volt az új asztali naptárnak, a 2019-es kalendáriumnak, a VasárnapTárnak és még a szakácskönyveinknek is

 

És megálltak, és kérdeztek és dicsértek és javasoltak, sok-sok örömet szereztek nekünk megint az olvasóink. Persze, mi is adtunk, többek közt egyedi születésnapi tollat osztogattunk a Vasárnap-olvasóknak

 

A teljes írás a nyomtatott Vasárnapban jelent meg!

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

Hapal: „Agresszív játék kell a magyarok ellen”

GALÉRIA: Rossi a három pontnak örülne a legjobban

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?