5 tipp Bálint-napra egyedülállóknak

A párok már biztosan tudják, mit fognak csinálni a szerelmesek napján, de az egyedülállóknak nem olyan egyszerű a dolguk, hiszen lehet, hogy elegük van a sok-sok romantikából. Hogy ők se unatkozzanak, mutatunk pár otthoni programot.
Mayer-Ázsoth Réka

2019. február 14. 13:07

1. Filmnézés. Romantikus témájú helyett másfélét válasszunk. Mondjuk, vígjátékot vagy akciót, a lényeg, hogy semmiképp se a Szerelmünk lapjait vagy a Mielőtt megismertelek című filmet. Ha nagyon sok a szabadidőnk, akár egy sorozatba is belekezdhetünk, mondjuk, a Trónok harcába, az biztosan eltereli figyelmünket a romantikázókról.

2. Könyv. Ha olvasnánk, akkor kerüljük a szerelmes lányregényeket, ezek többsége ugyanarra a sémára íródott. Hát nem jobb olyasmit olvasni, ami nem kiszámítható, aminek a vége valódi meglepetés?

3. Társasjáték. Ehhez jó, ha akad valaki a közelünkben, akivel játszani tudunk, de akkor se adjuk fel, ha egyedül vagyunk. Mindenféle társasjátékot lehet online játszani, idegenekkel. A legtöbbnél még kommunikálni is lehet, majdnem, mintha barátainkkal játszanánk. Csak velük azért sokkal jobb.

4. Vacsoraparti. Ha mégis társaságra vágyunk, hívjuk meg barátainkat vacsorára. Biztosan van közöttük olyan, aki szintén egyedül töltené az estét, és örülne egy meghívásnak. Minél többen gyűlnek össze, annál jobb, az estét akár egy mozival is megtoldhatjuk.

5. Szerelmes levél. Azért valami romantikus is legyen Bálint napján, ezért írjunk szerelmes levelet. Hogy nincs kinek? A kutyánk, a cicánk, a Vasárnap vagy bármely más „szerelmünk” lehet a címzett, és ki tudja, lehet, hogy olyan jól sikerül, hogy írói pályánkat is megalapozza.  

A teljes írás a nyomtatott Vasárnapban jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Megszavazta az Európai Néppárt a Fidesz tagságának felfüggesztését

Az értelmiségi szupersztárok felemelkedése

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Újabb állami támogatás 
a napkollektorokra

Zajban is lehet aludni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?