5 rettegő híresség

Ők is emberek, így nem csoda, ha fóbiákkal küzdenek. Bár senki sem szereti bevallani gyenge pontját, néhány híres személy nem törődve ezzel nyíltan vállalja, milyen fóbiákkal küzd.
Vasárnap

2019. február 10. 09:30

1. Nicole Kidman és a pillangók

Az ausztrál színésznő első pillantásra magabiztos és határozott nőnek tűnik, s ez sok esetben így is van. A kígyók és pókok kontinensén nőtt fel, ezektől az állatoktól nem is fél. Ám a pillangóktól valami miatt undorodik; állítása szerint bizarrnak találja őket.

2. Channing Tatum és a babák

Az amerikai szívtipró nem a kisbabáktól fél, hanem a porcelánbabáktól rázza ki a hideg. Valószínűleg láthatott néhány horrorfilmet, hisz azoknak nem egyszer hátborzongató kellékeik. Ennek a fóbiának egyébként neve is van: pediofóbia (nem összekeveredő a pedofíliával). 

3. Johnny Depp és a bohócok

A színésznek rengeteg olyan szerepe van, amelyben fura karaktert formál meg (Charlie és a csokigyár, Alice Csodaországban, Ollókezű Edward), mégis retteg a bohócoktól. Azért, mert az arcuk festett, mosolyuk pedig műmosoly. Akárcsak Johnny Deppé néhány szerepében.

4. Katy Perry és a sötétség

Gyerekkori fóbia – gondolhatnánk, ám a híres popénekesnőt is megrémíti a sötétség. Évekkel ezelőtt adott interjújában úgy nyilatkozott, hogy szerinte a sötétben gonosz dolgok történnek, ezért fél tőle.

5. Jennifer Lawrence és sok más

Az amerikai színésznő bevallása szerint rengeteg dologtól retteg. Listáján vannak egyebek mellett a pókok, a szellemek, a halál, az, hogy idegesíti az embereket, és a baktériumok is.

A teljes írás a VasárnapLélek mellékletben jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kisebbségi paradigmák

Sorozatgyilkosok testközelből

VIDEÓ: Gombos volt a nyerőember, élő adásban nyakon öntötték az ünneplő társak

Danko elszabadult, és mindenkit kiosztott

Peresné Vajda Zsuzsanna: Az én dolgom az ige hirdetése

A vers mint szellemi kihívás

Legfrissebb galériák
Olvasta már?