5 hűtlen híresség

Egyik pillanatban álompárnak kiáltják ki őket, néhány hét múlva meg a bulvár kereszttüzében szakítanak. Hollywoodban mindennaposak a viharos, érzelemdús kapcsolatok, melyeket a média szívesen közvetít élőben.
Vasárnap

2019. január 11. 09:15

1. Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger

John F. Kennedy unokahúga és a színész 1968-ban kötött házasságot, négy gyerekük született, ám 2011-ben kiderült, hogy a politikai karrier felé kacsintgató Arnold a magánéletben is kacsintgat. Bejárónőjükkel folytatott viszonyt, a kapcsolatból gyermek is született, a sztárpár pedig elvált – bár tavaly kiderült, hogy hivatalosan még mindig házasok.

2. Kate Hudson és Owen Wilson

A magyar gyökerű Oscar-díjas színésznő, Goldie Hawn lánya nem igazán kedveli az egyszerű kapcsolatokat. Először a férjét csalta meg Owen Wilsonnal, ám ez a viszony se bírta sokáig. Egy idő múlva a színésznő úgy döntött, a biciklista Lance Armstronggal bújik ágyba.

3. Beyoncé és Jay-Z

Az amerikai énekesnő állítása szerit életében nem volt más férfi a rapperen kívül. Így amikor néhány éve megtudta, hogy Jay-Z megcsalja őt, egy lemezt adott ki, melyben érzelmeiről énekel, a fájdalmairól, amelyeket ezekben az időkben érzett. Végül Beyoncé úgy döntött, megbocsát férjének. Kapcsolatuk azóta is harmonikus – legalábbis ezt mutatják a külvilág felé.

4. Demi Moore és Ashton Kutcher

A két színész kapcsolata állandó kritikának volt kitéve. Eleinte a tizenhat éves korkülönbség miatt bírálták őket, majd amikor kiderült, hogy a házassági évfordulójukon Ashton Kutcher félrelépett egy huszonkét éves asszisztenssel, Demi Moore kiadta az útját.

5. Jennifer Aniston és Brad Pitt

Bonyolult, viszonyokkal sűrített kapcsolat volt az övék. Mindenki megdöbbent azon, amikor Brad Pitt gyönyörű feleségét ötévi házasság után Angelina Jolie-ra cserélte, családot is alapított vele, hat gyereket neveltek; ám tavalyelőtt úgy döntöttek, külön folytatják tovább, és beadták a válókeresetet.

A teljes írás a VasárnapLélek mellékletben jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Beiktatták hivatalába Zuzana Čaputovát - ÖSSZEFOGLALÓ

Jégesővel jönnek a viharok vasárnap

150 euróval nőhet a gyermekgondozási segély a dolgozó szülőknek

Čaputová magyarul is köszönetet mondott első, elnökként elmondott beszéde végén

Dankónak köszönhetően Čaputová beiktatásán is volt egy baki

Heti két óra a természetben a jó egészség elengedhetetlen feltétele

Legfrissebb galériák
Olvasta már?