Zöld utat kapott a rimaszombati fociakadémia

rimaszombati fociakadémia
Rimaszombat |

A rimaszombati képviselő-testület keddi ülésén elfogadta a városi futballklub és az NBI-es miskolci DVTK által üzemeltetett társaság, a Borsodsport Invest tervezett együttműködéséről szóló jelentést. 

A rimaszombati klub ügyvezetője így elkezdheti a társasági szerződés kidolgozását, amelynek eredményeképpen létrejöhet a gömöri városban a diósgyőri egyesület támogatásával a Városi Futballakadémia (MFA).

„A jelenlévő 18 képviselőből egy ellenezte a javaslatot, ketten tartózkodtak, 15-en azonban mellette szavaztak” – tájékoztatta lapunkat Miroslav Bitala, a futballkub ügyvezetője, egyben városi képviselő. 

A futballklub és a miskolci fél között most újabb egyeztetések kezdődnek, ám a most bemutatott jelentésben foglaltak 90%-ban a tervezett társasági szerződés alapját is képezik majd. Bitaláék azt szeretnék, ha a társasági szerződésről az áprilisi vagy legkésőbb a májusi ülésén dönthetne a testület. 
 

Kapcsolódó cikkünk

A diósgyőri futballklub csaknem öt millió eurót fektetne a rimaszombati futballakadémiába, ebből a keretből felújítanák a stadiont, rendberaknák az edzőpályákat, és néhány új edzőpályát is létrehoznának. 
A rimaszombati klub felnőttcsapata jelenleg a III. ligában szerepel, az utánpótláscsapatokban 240 gyerek focizik rendszeresen.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?