Visszalépett a bajnok

Losonctamási. Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk olvasóinknak arról, hogy bajnoki diadaluk ellenére szponzor nélkül maradtak a losonctamásiak (Tomášovce). A közép-szlovákiai IV.

Losonctamási. Néhány nappal ezelőtt már beszámoltunk olvasóinknak arról, hogy bajnoki diadaluk ellenére szponzor nélkül maradtak a losonctamásiak (Tomášovce). A közép-szlovákiai IV. liga déli csoportja első helyezettjének eddigi mecénása, a losonci Lunaco konzervgyár a továbbiakban már nem vállalja a csapat támogatását. A klubvezetés három héten át azon dolgozott, hogy megteremtse a harmadik ligában való szereplés anyagi alapjait, ám igyekezetét nem koronázta siker. A válságstáb tanácskozása végén Ján Barkáč klubelnök letörten a következőket nyilatkozta: „Meghoztuk népszerűtlen döntésünket, a IV. liga déli csoportjába küldjük el a jelentkezésünket” – fogalmazott a tisztségviselő. Közben már elkezdődött a környékbeli fizetőképes klubok hajtóvadászata a losonctamásiak legjobbjaira. „Játékosaink ugyan kinyilvánították, szívük szerint maradnának, ám mi képtelenek vagyunk teljesíteni elvárásaikat. Amennyiben kérőre találnak, nem görrdí(the)tünk akadályt távozásuk elé. Sajnos, pénzszűkében nem lehet más a célunk, mint a túlélés” – vázolta fel a cseppet sem kecsegtető jövőképet a sportvezető. Az utcahosszal bajnokságot nyert losonctamásiak visszalépéséből a 2. helyezett besztercebányai Dukla B csapata húzott hasznot, hiszen ők kerültek a III. ligába. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?