Vignjevics távozását követelték az Újpest-szurkolók

Sorozatban harmadik bajnokiját nyerte a Puskás Akadémia és a Debrecen a labdarúgó NB I-ben. A Ferencváros tökéletesen használta ki az emberelőnyét, továbbra is gödörben a Mezőkövesd.Ketten menetelnekA pocsék szezonkezdés után magához tért a Puskás Akadémia és a Debrecen is.

Sorozatban harmadik bajnokiját nyerte a Puskás Akadémia és a Debrecen a labdarúgó NB I-ben. A Ferencváros tökéletesen használta ki az emberelőnyét, továbbra is gödörben a Mezőkövesd.

Ketten menetelnek

A pocsék szezonkezdés után magához tért a Puskás Akadémia és a Debrecen is. Érdekesség, hogy a két csapat szinte 100 százalékosan másolja a másik teljesítményét. Az 5. forduló után ugyanis még ez a két együttes állt a tabella utolsó két helyén, azóta viszont a Loki és a Felcsút is 3-3 meccset nyert, 10 gólt szerzett és 3-at kapott. Ráadásul a Puskás újabb sikere azt eredményezte, hogy a zárt kapus büntetés miatt a stadionon kívül szurkoló újpesti drukkerek már Nebojsa Vignjevics távozását követelték. „Nem esett jól a szurkolók reakciója, de megértem őket, hiszen kikaptunk hazai pályán. Ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek, a zárt kapu ellenére ugyanis buzdítottak minket” – mondta a lilák mestere.

Fradi: 5-ös

Thomas Doll öt (!) helyen változatott az előző fordulóban a Videoton ellen kilátástalanul futballozó csapatán. A Groupama Arénába nyerni járó Vasas (az elmúlt idényben mindkét idegenbeli meccsüket megnyerték az angyalföldiek a IX. kerületben) ezúttal is jól kezdte a mérkőzést, és bő 60 percig minimum méltó partnere volt a Fradinak. Ekkor azonban Szivacski Donát buta szabálytalankodása után Bognár Tamás kiállította a vendégek fiatal középpályását, Vargáék pedig 20 perc alatt berámoltak még három gólt, így a vége kiütés lett. Az biztos, hogy ezzel legalább egy hétre elcsendesülnek a Doll távozását követelő hangok. A Fradi a következő fordulóban a bajnoki címvédő Honvéd vendége lesz….

Bódog félt a lecsukástól

A keleti rangadón rendkívül kiegyenlített mérkőzést játszott egymással a Debrecen és a Diósgyőr. A meccs csak a hajrában dőlt el, ráadásul vitatható körülmények között. A 85. percben Varga Kevin, a DVSC középpályása ugyanis egyértelműen szabálytalankodott a 16-os előtt, Berke bíró viszont nem fújt, a támadás végén pedig Takács megszerezte a Loki vezető találatát. A találkozót követően Bódog Tamás, a DVTK szakvezetője nem titkolta, hogy rendkívül elégedetlen volt a játékvezetéssel: „Megvoltak a lehetőségeink, sajnos olyan fázisban kaptuk a gólt, amikor úgy éreztem, hogy erősödünk, jobbak leszünk, de a bírót nem szabad szidni... Ha valamit mondok, akkor eltiltanak. Ha most azt mondanám, amit gondolok, akkor lecsuknának, nem eltiltanának.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?