VB-MOZAIK

ELNÖKI VÁLLVEREGETÉS. A vasárnapi Csehország–Svájc mecs-cset a helyszínen tekintette meg Václav Klaus cseh államfő is. Az idnes.cz internetes portál szerint Klaus a találkozó után a hazai csapat öltözőjébe látogatott, hogy gratuláljon a győzelemhez.

ELNÖKI VÁLLVEREGETÉS. A vasárnapi Csehország–Svájc mecs-cset a helyszínen tekintette meg Václav Klaus cseh államfő is. Az idnes.cz internetes portál szerint Klaus a találkozó után a hazai csapat öltözőjébe látogatott, hogy gratuláljon a győzelemhez. A cseh elnök elmondta: a következő gratulációt a győztes döntő utáni pillanatokra tartogatja.

BORDÉLYOK – NŐTT A KERESLET. Az ostravai bordélyházak tulajdonosai elégedettek. Állításuk szerint megsokszorozódott a kereslet a szolgáltatásaik iránt. A cseh Sport napilap szerint az erotika leginkább a dán szurkolókat vonzza. A ČEZ Aréna közelében található bordélyház tulajdonosnője elmondta: a világbajnokság ideje alatt több örömlányt foglalkoztat, és nem tesz különbséget cseh és külföldi kliens között: a tarifa 1500 és 2000 cseh korona között mozog.

KEVÉS A PAKK. A világbajnokság szervezői háromszáz korongot rendeltek utólag. „Speciális korongokkal játszanak a csapatok, amilyeneket nem lehet üzletben megvásárolni. Ezért aztán nem csodálkozom azon, hogy az a pakk, amely a nézőtéren köt ki, nem kerül vissza a jégre. A szurkolók örülnek az ilyen becses relikviáknak” – nyilatkozta Peter Mráček, a korongokat gyártó cég tulajdonosa. Állítása szerint titokként kezelik, hogy miből készítik a pakkokat. „A minőségen van a lényeg. Az általunk gyártott korongok összetételét csak három ember ismeri”.

AZ ISMERETLEN VOKOUN. A biztonsági előírások szigorúságát Tomáš Vokoun, a csehek kapusa is megtapasztalhatta. Egy televíziós interjú után vissza szeretett volna jutni az öltözőbe, ám egy marcona biztonsági ember nem engedte be. „Hiába próbáltam elmagyarázni neki, hogy ki vagyok, nem hitt nekem, sőt egyre ingerültebben kérdezte, hogy mit keresek itt. Szerencsémre a tévés stáb tagjai megmentettek” – számolt be kalandjáról Vokoun, aki a mér-kőzéseken kapusmaszkot visel, s ezért arca nem annyira ismert a szurkolók körében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?