Váratlan vereségbe szaladt bele a KFC

KFC komárom

A héthetes kényszerszünet után a 13. fordulóval folytatódtak a küzdelmek 
a II. labdarúgóligában. A komáromi KFC a kiesési zóna közelében tanyázó Dubnica együttesét fogadta, amelytől 1:0-s vereséget szenvedett. 
 

Az első félidőt jobban kezdték a komáromiak. Matics már a 2. percben megijesztette a vendégek kapusát, Digaňát és 35 méterről majdnem a hálóba ívelte a labdát. Öt perc múlva egy tizenhatoson belüli kavarodás után Zemko elé pattant a labda, aki egyből lőtt kapura, de az egyik védő lábát találta el. Ez felvillanyozta a vendégeket, és a 12. percben veszélyes támadás végén Dávidík kevéssel fejelt a léc fölé. Közben a játék fokozatosan kiegyenlítődött, bátrabban támadtak a vendégek is, de a komáromi védelem a helyén volt. 
A 30. percben Modibo Sidibe kapott egy mélyről jövő hosszú passzot, védőjét lefutotta, s már csak a kapussal állt szemben, aki kifutott a tizenhatos vonalig, és Sidibe kapura gurításába beletette a lábát, így a labda nem került a hálóba. A 35. percben Matics lerázva két védőt a jobb oldalon, a tizenegyes magasságából félmagasan remekül tálalt ismét Sidibe elé, aki az ötös táján lehúzta a labdát, s belsővel érthetetlenül Digaňa kezébe emelte a labdát, kihagyva a meccs legnagyobb gólhelyzetét. 
A második félidőt még élénkebben kezdték a komáromiak, mint az elsőt. Matics mellé a középpályára bejött Domonkos, és Sidibe helyére a támadóvonalba a gyors és jól cselező Adayilo, s valamivel később pedig két támadó, Pastorek és Tóth. Az 52. percben a jól beívelt labdát a hátvéd Šimko irányította fejjel a hosszú felső sarokra, de az egyik védő szintén fejjel akadályozta meg, hogy a hálóba jusson. Az 55. percben Matics és Adayilo pontos passzai után az előbbi lőtt a tizenhatoson belülről kapura, de lövése a bal kapufa mellé ment. 
A komáromiak nagy igyekezetükben megfeledkeztek a védekezésről. A 70. percben a vendégek egyik támadóját, Marek Kuzmát fedezetlenül hagyták a felezővonalnál, aki egy előrevágott labdával meglódult a komáromi kapu felé, s 20 méterről, erős lapos lövéssel kilőtte a jobb alsó sarkot – 0:1. A játék képe a gól után sem változott, a Duna-partiak rohamoztak, gólszerzési alkalmaik is voltak, de az egyenlítés nem született meg: Zemko jobbról az ötös és a tizenegyes közé ívelte be a labdát, az azonban Tóth fejéről a bal felső sarok közelében hagyta el a játékteret. 
A látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna, az 1:0-s vereséggel viszont nehéz helyzetbe kerültek a komáromiak, akik a hátralevő két őszi meccsen két bajnokesélyessel (B. Bystrica, Skalica) találkoznak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?