Váratlan bacsfai vereség

Bacsfa. Nem úgy indult a találkozó, ahogy azt a vendéglátó bacsfaiak megálmodták. Még csak a negyedik percben jártunk, amikor az újonc Michalovce játékosa, Devečka 20 méterről lövésre szánta el magát. A labda megpattant Holec előtt, és ez elég volt ahhoz, hogy a kezei között a hálóba jusson.

Bacsfa. Nem úgy indult a találkozó, ahogy azt a vendéglátó bacsfaiak megálmodták. Még csak a negyedik percben jártunk, amikor az újonc Michalovce játékosa, Devečka 20 méterről lövésre szánta el magát. A labda megpattant Holec előtt, és ez elég volt ahhoz, hogy a kezei között a hálóba jusson. Hidegzuhany a javából! Kis túlzással ez a momentum el is döntötte a három pont sorsát. A hazaiak csak a játékrész vége felé tudták valamennyire beszorítani a keletieket saját kapujuk elé. Ez azonban mit sem ért, hiszen másodpercekkel a szünet előtt jött a lélekromboló második vendéggól: egy szögletet követően Opielához került a labda, és távoli lövése utat talált a hálóba. Hozzá kell tenni, Holec ezúttal sem állt a helyzet magaslatán...

A második félidő elején nem jött a mindenki által várt bacsfai nyomás, az elsöprő rohamok. Ez már a nagymihályiaknak sem tetszett, mert majdnem összehoztak egy öngólt: két védőjük szerencsétlenkedése folytán a kapushoz került a labda, az ő lábáról pedig a kapufára perdült. Az ellentámadásból Opiela dönthetett volna, de mellé gurított. Ezután végre már a csallóköziek is veszélyeztettek, több lehetőségük is volt néhány perc leforgása alatt. A 77. percben góllá érett a fölény: az addig pályán töltött 25 perc alatt szinte semmit nem mutató bolgár Hrisztov egy beadást közelről a hálóba fejelt, megszerezve első szlovákiai gólját. Ahelyett, hogy felkapta volna a labdát és visszafutott volna vele a kezdőkörbe, levetette a mezét, és nagy ünneplésbe kezdett. „Jutalma” egy sárga lap lett, míg pár perccel később csapattársa, Puchner idő előtt mehetett zuhanyozni. A hátralévő időben próbálkoztak ugyan Szijjártóék, de egyenlíteniük már nem sikerült. A gyenge színvonalú mérkőzésen későn jött a hazai hajrá, és váratlan vereség lett a vége.

Jozef Obert, a bacsfaiak vezetőedzője: „A korán kapott gól meghatározta a találkozó menetét. Az ellenfél taktikusabban játszott, de szerencséje is volt.” (pll)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?