Sport

Vándorkupás megálló Felsőszeliben

Felsőszeli | Idei második állomásához érkezik szombaton (kezdés: 11.00) a mátyusföldi településen a Westernlovagló Vándorkupa. A gútai idénynyitó nagy sikere után a Nyerges Polgári Társulás telepén is rengeteg nézőre, sok lovaspárosra számítanak.
J. Mészáros Károly

2019. május 16. 21:00

Illusztrációs felvétel

A versenykínálat a szokásos: szlalom és hordókerülés junior, open, profi open és szenior kategóriában. „Sok a pónis, s ha lesz rá igény, nekik is indítunk versenyt. Örömmel mondhatom, hogy van érdeklődés tájainkon a westernlovaglás iránt, lassan beérni látszik vándorkupás szervezetünk közel tízéves munkája – közölte lapunkkal Lednecký Zoltán házigazda, aki szintén hangadója a Dél-Szlovákia nyugati részén terjedő mozgalomnak. – Egyre többen vagyunk, jönnek a feltörekvő fiatalok, nőnek, mint eső után a gomba. Kitűnő eredményekre van kilátás. Klubunk képviselőitől most nem várunk nagy sikereket, mert nincs arra felkészített lovunk, négy-öt lovasunk azonban biztosan elindul. A részvétel is fontos, hogy legyen kivel harcolni a győzelemért. Többórás lovascsemegénk nosztalgiabulival zárul.” 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Jóváhagyták a pozsonyi körgyűrű képviselői ellenérzését

Grendel Gábor nem igazol át Kiska pártjába

Másfél kilós aranyrögöt talált egy ausztrál hobbikutató

Legfrissebb galériák
Olvasta már?