Továbbra is hibátlanok a komáromiak a kupában

komáromi kosarasok
Komárom |

Negyedik mérkőzését is megnyerte az Alpok–Adria-kupa idei sorozatában a komáromi kosárlabdacsapat, amely így két körrel a vége előtt biztos negyeddöntősnek tudhatja magát.

A piros-fehérek a halasztások miatt az első három csoportmeccsüket idegenben játszották, sorrendben az osztrák Kapfenberget (83:57), a cseh Kolínt (91:79) és múlt héten a horvát Skrljevót (76:69) is legyőzték. Szerda este az ausztriai Bikák látogattak Komáromba és sokáig úgy tűnt, udvariatlan vendégek lesznek. Vezettek már 15 ponttal is a kevés pontot hozó meccsen, a döntés mégis a hajrára maradt. Az utolsó támadás a komáromiaké volt, a mezőny egyik legjobbja, Demarkus Stuckey pedig a dudaszó pillanatában a hazaiak felé billentette a mérleg nyelvét, 67:65-re győztek Gasicsék.

Gratulálok a játékosaimnak, hatalmas küzdőszellemről tettek tanúbizonyságot. Az utóbbi hetekben fáradtan, idegesen kosarazunk, mintha valamiféle nyomás lenne a fiúkom, nem tudom, miért. Talán a szurkolók elvárásai miatt, akik már a bajnoki címet emlegették velünk kapcsolatban. Mindenesetre foglalkozni fogunk a dologgal az öltözőben – idézte a basketliga.sk Zlatko Jovanovicot, a komáromiak vezetőedzőjét.

A Duna-partiakra még két, hazai találkozó vár a sorozat C csoportjában, 14-én a Kolín, 21-én a Skrljevo ellen játszanak. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?