Továbbra is Brazília

Zürich. Az idei vb-n harmadik helyezett és az Eb-selejtező sorozatot magabiztos, 3:0-ás győzelemmel kezdő Törökország – története során először – bekerült az első tíz közé a labdarúgó-válogatottak világranglistáján.

Zürich. Az idei vb-n harmadik helyezett és az Eb-selejtező sorozatot magabiztos, 3:0-ás győzelemmel kezdő Törökország – története során először – bekerült az első tíz közé a labdarúgó-válogatottak világranglistáján. A rangsorban továbbra is Brazília áll az élen, míg Franciaország és Spanyolország holtversenyben követi a világbajnok dél-amerikai csapatot. A legutóbb második Argentína három helyet esett vissza. A hetedikként rangsorolt törökök mellett a nyolcadik amerikaiak és tizenötödik kameruniak is az eddigi legjobb értékelésüket kapták. A csehek feljöttek a 17. helyre, a szlovákok továbbra is a 45. helyen tanyáznak, a magyarok a 71.-ről a 64. pozícióba léptek előre.

A FIFA-világranglista (zárójelben a legutóbbi helyezés): 1. (1.) Brazília 858 pont, 2. (4.) Franciaország és (3.) Spanyolország 774, 4. (5.) Németország 770, 5. (2.) Argentína 760, 6. (6.) Mexikó 730, 7. (11.) Törökország 721, 8. (9.) Egyesült Államok 720, 9. (7.) Anglia 718, 10. (9.) Olaszország 717, ... 17. (21.) Csehország 676, ... 45. (45.) Szlovákia 563, ... 64. (71.) Magyarország 517.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?