Továbbjutott a Duslo

Hat mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Szlovák-kupa 1. fordulója. Nem kis meglepetésre a Zlaté Moravce legyőzte a Dubnica gárdáját. Vágsellyén ugyancsak büntetőkkel maradt alul a DAC. A Turč. Teplice–Ružomberok meccset szeptember 29-én játsszák.
ŠAĽA–DAC 1:1 (1:0) – 11-esekkel 4:3. Góllövők: Semnako (8.), ill.

Hat mérkőzéssel folytatódott a labdarúgó Szlovák-kupa 1. fordulója. Nem kis meglepetésre a Zlaté Moravce legyőzte a Dubnica gárdáját. Vágsellyén ugyancsak büntetőkkel maradt alul a DAC. A Turč. Teplice–Ružomberok meccset szeptember 29-én játsszák.

ŠAĽA–DAC 1:1 (1:0) – 11-esekkel 4:3. Góllövők: Semnako (8.), ill. Zlacký (78.). Játékvezető: Bereník, 300 néző. ŠAĽA: Papanek–Gašparík, Lalák, Hromkovič–Simonides, Lancz, Semanko, Hučko, Rehák (85. Kováč)–Vencel (74. Lőrinc), Vyskoč (46. Masný). DAC: Kobr–Konečný, Hrabáč, Olejník, Fabuľa (46. Drobný)–Buka (70. Sováb), Nagy J., Andrejko, Zlacký–Belkovics, Bognár (46. Kundra). Két ellentétes félidőt hozott az összecsapás, az elsőben a hazaiak játszottak fölényben, s nagyszerű akció végén Semanko révén megszerezték a vezetést. A gólon kívül még három ziccert is elpuskáztak. Szünet után viszont fordult a kocka, a dunaszerdahelyiek átvették az irányítást, a 78. percben Zlacký kihasználta a védelem és Papanek kapus megingását, s kiegyenlített. Mivel döntetlennel zárult a találkozó, 11-es párbaj döntött a továbbjutásról. Ebben a vendéglátók bizonyultak jobbnak: Semanko, Kováč, Lőrinc és Simonides, illetve Konečný, Drobný és Kundra értékesítette a büntetőt, viszont Hromkovič, a túloldalon pedig Nagy József és Belkovič elpuskázta a tizenegyest. (sz. z.)

MICHALOVCE–B. BYSTRICA 0:1 (0:1). Góllövők: Chrenovský (21.). Játékvezető: Kačenga, 3000 néző. Megérdemelten jutott tovább Dukla.

NEMŠOVÁ–INTER 0:2 (0:2). Góllövők: Halenár (15.), Tomčák (42). Játékvezető: Ďuriš, 500 néző. A pozsonyiak ügyesen használták ki a hazai védelem megingásait.

ZL. MORAVCE–DUBNICA 0:0 – 11-esekkel 3:1. Játékvezető: Dobos, 1050 néző. Nem játszottak megilletődötten a vendéglátók és tizenegyeseknél is nyugodtabbak voltak.

RAPID–SLOVAN 0:1 (0:0), Góllövő: Varadin (59.). Játékvezető: Hriňák, 800 néző. Gyenge színvonalú mérkőzésen egy komolyabb helyzete sem volt a Rapidnak.

ČAŇA–KREMNIČKA 2:3 (2:1). Góllövők: Setinov (24.), Sokoli (37. – 11-esből), ill. Rusnák (1.), Chroma (48.), Haviar (67.). Játékvezető: Mriglot, 150 néző. Gólzáporos meccsen a Kremnička célzott jobban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?