Tóth Erzsébet kilenc gólja

Eperjes/Nagymihály. Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja sikertelenül kezdte a világbajnoki selejtezőt, Eperjesen 24:21-re kikapott a kétszeres világbajnok franciáktól, s a június 5-i visszavágó előtt kevés reménye maradt arra, hogy kijut a tunéziai vb-re.
SZLOVÁKIA–FRANCIAORSZÁG 21:24 (12:15).

Eperjes/Nagymihály. Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja sikertelenül kezdte a világbajnoki selejtezőt, Eperjesen 24:21-re kikapott a kétszeres világbajnok franciáktól, s a június 5-i visszavágó előtt kevés reménye maradt arra, hogy kijut a tunéziai vb-re.

SZLOVÁKIA–FRANCIAORSZÁG 21:24 (12:15). A szlovák csapat összeállítása, zárójelben a gólok száma: Štochl, M. Meluš–Antl (7), Tabačko (5), D. Valo (4), Kukučka (3), M. Straňovský (1), Kleis (1), Hlavtúr, Pavol Jano, T. Mažár, Tumidalský, Pekár, Kolesár. A találkozót a horvát Josic–Rudic játékvezetői kettős vezette, 1580 néző.

Az edzők mondták – Peter Hatalčík (Szlovákia): „Sérülés miatt több játékosom hiányzott, így elfogadható a végeredmény. Csak akkor juthatunk tovább, ha egy hét múlva csoda történik a visszavágón.” Claude Onesta (Franciaország): „Nem becsüljük le ellenfelünket, de a továbbjutásunk nem maradhat el.”

Bravúros győzelmet aratott a nagymihályi Eb-selejtezőn a szlovák női válogatott Szerbia-Montenegró ellen. Flaska Mónikáék biztató, hatgólos előnnyel várhatják a szombati, nisi visszavágót.

SZLOVÁKIA–SZERBIA-MONTENEGRÓ 30:24 (15:13). A szlovák csapat összeállítása: Miklošová, Gubová–Mravíková (3), Uhráková (1), Caltíková (1), Hajíčková (1), Šimáková (4), Fečová, Flaska, Halásová (2), Tóth (9/5), Dubajová (3) Kuťková (1/1), Stuparičová (4.); 1100 néző (telt ház). Vojtech Mareš edző védencei számára intő jel lehet a visszavágó előtt, hogy a tavalyi vb-selejtezőn 33:28-as győzelem után utaztak Szerbiába, ahol 36:21-re kikaptak.

A világbajnoki hatodik magyar férfi válogatott ellenfele Sandefjordban Norvégia csapata volt – a mérkőzés lapzártánk után ért véget.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?