Tokody az Oberhausenben

Budapest. Lemondott posztjáról Gyulay Zsolt, az Újpest FC ügyvezető igazgatója. Döntését a lila-fehér labdarúgóklub nehéz anyagi helyzetével indokolta.
Tokody Tibor csütörtökön búcsút vett a liláktól, megszületett ugyanis a hetek óta várt megegyezés, azaz a csatár légiósként folytathatja pályafutását Németországban.

Budapest. Lemondott posztjáról Gyulay Zsolt, az Újpest FC ügyvezető igazgatója. Döntését a lila-fehér labdarúgóklub nehéz anyagi helyzetével indokolta.

Tokody Tibor csütörtökön búcsút vett a liláktól, megszületett ugyanis a hetek óta várt megegyezés, azaz a csatár légiósként folytathatja pályafutását Németországban. Az Oberhausen (a gárda a Bundesliga II listavezetője) három és fél éves szerződést kötött a csatárral. – Felemás érzések kavarognak bennem – mondta Tokody Tibor. – Kicsit szomorú vagyok, hiszen el kell hagynom az Újpestet, de örülök is, mivel nagy lehetőséget kapok. Az új edzőm, Jörn Andersen azt szeretné, hogy jövő kedden, a Bielefeld elleni bajnoki mérkőzésen már pályára lépjek. Egyelőre még sok kérdés nyitott, nem tudom például, hol lakom majd. Idegen környezetbe kerülök, biztos, hogy nem lesz könnyű. Bízom benne, hogy ez csak az első állomás; remélem, az Oberhausennel sikerül feljutnunk, vagy ha nem, akkor a tavaszi teljesítményemmel felhívom magamra a nagycsapatok figyelmét.

Azt, hogy mennyi pénzt kapott az Újpest a támadóért, minden érintett hétpecsétes titokként kezeli, annyit azonban sikerült megtudnunk, hogy a lila-fehérek most is, és ha majd az Oberhausen feljut az élvonalba, akkor is komolyabb összeget kapnak. (MTI, o-o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?