Tizedszerre sem sikerült

Pozsony. Egymás után tizedik mérkőzésén sem tudott nyerni a Petržalka, gólnélküli döntetlenül végződött a listavezető elleni összecsapása. Az elmúlt tíz találkozón mindössze egyszer győztek a ligetiek.

Hošek elviharzik Pančík mellett a ligeti mérkőzésenTASR-felvételAzt hitte volna az ember, hogy a kezdeti lendületes játék után, amikor a ligetiek nagy akarással küzdöttek, jó és érdekes első félidőt láttunk. Távolról sem így történt. Esetleges futballt produkált a két csapat, egyetlen épkézláb akciót sem vezettek, csak „behunyt szemmel” előre vágott labdákkal, ívelgetésekkel borzolták a nézők idegeit. Nem is akadtak helyzetek, talán csak Semeník lehetősége érdemel említést: a szombaton középhátvédet, most pedig csatárt játszó labdarúgó az ötösön rosszul találta el a labdát, amely a kapus kezében kötött ki (11. p). Előtte Krejčí lövését tolta szögletre Zajac, Kozák és Suchánek kísérletei mellé mentek. A szürke, unalmas első 45 percet, ahogy mondani szokták, csak három sárgalap színezte, néha be-betartották egymásnak a focisták.

A villámléptű Suchánek elfutása jelentette az első izgalmat a második félidőben. Elhúzta a labdát a kifutó Zajac mellett, de amikor kisodródva kapura akarta rúgni, beérték és szerelték (53.) Utána az erőteljes Krejčí lendült előre, mellészállt a labdája. Továbbra sem javult a lagymatag iram, a színvonal, csak mezőnyjáték zajlott, helyenként kemény belemenésekkel. Erre fizetett rá a túlzottan magabiztos Ďurica, talpalásért megkapta második sárga lapját, utána pedig a pirosat (73.). Kevéssel utána Hanc ellökte Jakubkót, de a bíró az eget kémlelte.

Támadott, támadgatott a listavezető, fölénybe került, kezezést reklamált és kapott egy sárga lapot (Svintek). A 85. percben Jakubko közeli fejese pontosan a kapu közepében álló Čobej kezébe jutott. A hajrában nyomasztó fölényben játszottak a vendégek, akadt néhány veszélyes lövésük, de gól nélküli maradt az eredmény.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?