Tíz dunamocsi gól, nyolc Nagy-találat

Dunamocs. Három forduló után egy-egy győzelem, döntetlen és vereség a dunamocsiak mérlege a komáromi területi bajnokság VI. Meva Ligájában.

Dunamocs. Három forduló után egy-egy győzelem, döntetlen és vereség a dunamocsiak mérlege a komáromi területi bajnokság VI. Meva Ligájában. Legutóbb 10:1 arányban elporolták az egykor szebb napokat megélt, jelenleg sereghajtóként pironkodó keszegfalvaiakat.

„Kétségkívül nem a legerősebbek közé tartozó csapatot fogadtuk, amely beleszaladt egy nagy pofonba. Némileg mentségükre szolgál, hogy becsületesen végigjátszották a kilencven percet, a nyolcadik góljuk után sem vették vissza a tempót, és támadó szellemben fociztak. Ezúttal pihentettük az általában kezdőként pályára lépő Trencsík Adrián kapust, akit a Keszegfalváról érkezett Szi József helyettesített. A félidei szünet után harmadik hálóőrünknek, Bajkai Szilárdnak is lehetőséget adott Lajos Tamás játékosedző. Az őszi idény nyitómérkőzésén még akadozott a gépezet, hiszen újoncokat építettünk be a csapatba. Később változott a helyzet, és felívelőben van labdarúgóink teljesítménye” – tájékoztatott Jókai László dunamocsi klubelnök.

A mérkőzés hőse egyértelműen Nagy Jenő volt, aki nyolc góllal tömte ki Daniel Škorníknak, az ellenfél kapusának hálóját. A harminchat éves gólzsák több hazai és külföldi klubnál is megfordult már, legutóbb az V. ligás ekeliek támadójátékát egyengette. Nyáron egyéves szerződést írt alá a dunamocsiakkal. „Megosztottam a gólokat, az első félidőben is négyet rúgtam, meg a másodikban is. Mindegyiknek egyformán örültem, de leginkább az elsőnek, mivel a vezetést jelentette. Ennyiszer még sosem sikerült betalálnom az ellenfél kapujába, ez volt a rekord, de a jelenlegi bajnokságból még huszonhét forduló hátra van. Természetesen tovább próbálkozom az újabb csúcsdöntéssel”– nyilatkozta lapunknak a csatár, aki tíz találatával a góllövőlista élén áll.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?