Tabletták, whisky, nők

Frankfurt. Újabb pikáns részleteket közölt a Bild című napilap Boris Becker német teniszlegenda „Pillanat, várj egy kicsit” című önéletrajzi könyvéből, amely a hónap végén kerül a boltokba.

Frankfurt. Újabb pikáns részleteket közölt a Bild című napilap Boris Becker német teniszlegenda „Pillanat, várj egy kicsit” című önéletrajzi könyvéből, amely a hónap végén kerül a boltokba. A háromszoros wimbledoni bajnok nyíltan vállalja, hogy éveken át altatókon és egyéb tablettákon élt, továbbá mértéktelen alkoholfogyasztással küzdött depressziója ellen. „1987-től 1992-ig nyakló nélkül szedtem az altatót, s a vége felé már dupla adagra volt szükségem, hogy ne ébredjek fel éjszaka. A fájdalmak ellen más gyógyszerek, a magányon pedig a whisky és a nők segítettek” – írja a 35 éves sztár. A fantasztikus küzdeni tudásáról ismert, 1999-ben visszavonult teniszező a megannyi dáridó közül a hagyományos müncheni Oktoberfestet sem hagyta ki: „Egy este rengeteg sört és snapszot ittam, aztán csak arra emlékszem, hogy hazaérve csaknem meztelenül állok a házunk teraszán, nagyon rosszul vagyok, és kérem a feleségemet, hogy lőjön le.” Egy korábbi könyvrészletben Becker részletesen vallott az orosz modellel, Angela Jermakovával lezajlott londoni ötperces WC-légyottjáról is, melynek velejárójaként 2000-ben megszületett házasságon kívüli gyermekük, Anna.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?