Színvonalas tornadöntő

Alsózellő. Vasárnap délután másodízben mérkőztek a csapatok a alsózellői (Malé Zlievce) polgármester kupájáért. Az egykori II. ligás futballbíró, Filkus József helybeli polgármester ünnepi köszöntője után nagy meglepetéssel indult a torna. Az V. ligás óváriak ugyanis 2:0 arányban verték a IV.

Alsózellő. Vasárnap délután másodízben mérkőztek a csapatok a alsózellői (Malé Zlievce) polgármester kupájáért. Az egykori II. ligás futballbíró, Filkus József helybeli polgármester ünnepi köszöntője után nagy meglepetéssel indult a torna. Az V. ligás óváriak ugyanis 2:0 arányban verték a IV. liga pozsonyi A csoportjában játszó királyfalvaiakat. A másik ágon a hazaiak szoros mérkőzésen maradtak alul a IV. ligás alsósztregovaiakkal vívott csatában. A harmadik helyért lejátszott összecsapást a favorizált vendégek nyerték meg. A rekkenő hőség ellenére a döntő hozta a rendezvény legszínvonalasabb csatáját. Kemény, ám sportszerű találkozón az óváriak ugyan sokáig jól állták az alsósztregovaiak rohamait, a végén azonban az egy osztállyal feljebb játszó csapat játékosainak keze lendült a magasba. A futballdélutánt mintegy hatszáz néző izgulta végig.

A torna eredményei: Olováry–Kráľová pri Senci 2:0 (2:0), g.: Rajtyúk, Slávik; Malé Zlievce–Dolná Strehová 2:4 (1:3), g.: Ambrózy, Kalmár, ill. Tóth, Szabó, Saár, Ivičič; a 3. helyért: Kráľová pri Senci–Malé Zlievce 2:0 (0:0), g.: Mrva, Paško; a döntőben: Dolná Strehová–Olováry 3:1 (1:0), g.: Szabó 2 (1-et 11-esből), Saár, ill. György. (ferar)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?