Szentpéteri diadal a naszvadi teremfocitornán

szentpeter
Naszvad |

A tavalyi, dunamocsi győzelem után ezúttal a szentpéteri csapat diadalmaskodott a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség által rendezett teremfocitornán.

„A seregszemle előtt egy héttel még javában zajlottak a bajnoki küzdelmek, így a játékosok nem zökkentek ki a ritmusból. Kezdetben az őszi idény nyolc legeredményesebb csapatának tornáját terveztük, ám az éllovas szilasházaiak, a csallóközaranyosiak és az izsaiak az utolsó pillanatban lemondták a megmérettetést, helyettük a búcsiak és a dunamocsiak neveztek be. Terveinkben két csoport kialakítása szerepelt, ahonnan a legjobbak az elődöntőbe jutottak volna. Mivel csak hét alakulattal számolhattunk, így mindenki mindenkivel megmérkőzöttˮ – tájékoztatott Pupák István, a területi szövetség alelnöke.

A focigála elején a búcsiak és a dunamocsiak kapták el igazából a fonalat, akik mindkét összecsapásukból győztesként kerültek ki. A szentpéteriek azonban még időben eszméltek, a kezdeti nehézségek után a folytatásban gördülékenyen vették az akadályokat. Annak ellenére, hogy az elmúlt idényben még V. ligás hetényiek sereghajtóként végeztek, dicséretet érdemelnek szorgalmukért és küzdőszellemükért. Meghatározó labdarúgójuk, Maríkovec Gábor, aki az őszi idényben huszonnyolc góljával érdemelte ki a gólkirályi címet, ezúttal nem igazán érezte a kaput.

A naszvadi sportcsarnokban lebonyolított viadalon az újjáalakult szentpéteriek megérdemelten emelhették magasba a győztesnek járó trófeát. „Alig négy hónapja állt össze a csapat, az őszi idényt ötödikként fejeztük be. A mostani torna elejét egy kicsit átaludtuk, aztán folyamatosan felnőttünk a feladathoz. Meggyőző teljesítménnyel győztük le a hetényieket, a marcelházai fakót, a bátorkeszieket és a búcsiakat. Igaz, besegítettek az ellenfelek is, amelyek körbeverték egymást. Huszonnégy tagú keretünkből mindössze nyolcan tanúsítottak érdeklődést a torna iránt, de kötelességünknek tartottuk a részvételt. A közeli napokban sportbált rendezünk, amelyen nemcsak az őszi eredményeket értékeljük ki, de megünnepeljük a tornagyőzelmet is. Januárban ötnapos edzőtáborba vonulunk Bacsófalvára, majd a tavaszi rajt előtt legalább tíz felkészülési meccset szeretnénk lejátszani. Remélem, hogy rövidesen olyan gárdát sikerül majd kialakítanunk a helyi önkormányzat hathatós segítségével, amely a kerületi bajnokság küzdelmeiben is megállja a helyétˮ – árult el részleteket Slavomír Konc szentpéteri játékosedző, aki egykoron a komáromi KFC-ben és az Ácsi Kinizsi SC-ben is megfordult labdarúgóként.
 

Érdekes

A KOMÁROMI TERÜLETI LABDARÚGÓ-SZÖVETSÉG TEREMFOCITORNÁJA, Naszvad

Végeredmény: 1. Szentpéter, 2. Dunamocs, 3. Marcelháza B, 4. Búcs, 5. Keszegfalva,  6. Bátorkeszi, 7. Hetény
A tornagyőztes szentpéteri csapat: Neumann Péter, Slavomír Konc, Németh Tibor, Jóba Viktor, Urbánek Marián, Kováč Tamás György, Lengyel Zoltán, Kovacsics Gergely. Edző: Slavomír Konc.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?