Számítanak a szurkolókra

Pozsony. Dél-szlovákiai rangadóra kerül sor ma a férfi kosárlabda Extraligában. A komáromi együttes a tavalyi bajnok, Lučenec gárdáját fogadja. A hazaiak nem rajtoltak a legjobban, kikaptak a Handlová otthonában, és a szlovák kupában sem sikerült továbblépni.

Pozsony. Dél-szlovákiai rangadóra kerül sor ma a férfi kosárlabda Extraligában. A komáromi együttes a tavalyi bajnok, Lučenec gárdáját fogadja. A hazaiak nem rajtoltak a legjobban, kikaptak a Handlová otthonában, és a szlovák kupában sem sikerült továbblépni. „Az első bajnoki mérkőzéses felemás teljesítményt nyújtottunk. A védelem aránylag jól zárt, elöl viszont nem ment a játék. Az Interrel vívott kupameccsen tartalékosan szerepeltünk, a losonciak ellen erősebb felállásban lépünk pályára. Bízom benne, hogy hazai környezetben csakúgy mint a tavaly, térdre tudjuk kényszeríteni a vendégeket. Bízunk benne, szép számú szurkoló buzdítja majd a csapatot, és igazi rangadói hangulatot teremt” – mondta Pavlík József, a komáromiak mestere. Ján Mižúr, a losonci klub sportigazgatója: Jót tett a csapatnak az első fordulóban idegenben aratott győzelem. Szeretnénk már végre győzni a Duna-parti városban, de ehhez biztosan a hazaiaknak is lesz néhány szavuk”.

A mai műsor, 2. forduló, szombat 17.00: Košice–Žilina, 18.00: Komárno–Lučenec, Nitra–Handlová, Spišská Nová Ves–Svit, 19.00: Levice–Inter. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?