Szafin legyőzte Roddickot

Melbourne. A tavaly elődöntős Andy Roddick számára ezúttal a negyeddöntő jelentette a végállomást az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az első helyen kiemelt amerikai csillagot a Marat Szafin búcsúztatta ötjátszmás drámai csatában.

Melbourne. A tavaly elődöntős Andy Roddick számára ezúttal a negyeddöntő jelentette a végállomást az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az első helyen kiemelt amerikai csillagot a Marat Szafin búcsúztatta ötjátszmás drámai csatában.

Janette Husárová az orosz Szafinova oldalán vereséget szenvedett a női párosok negyeddöntőjében a Huber, Szugijama duótól. Tegnap még egy mérkőzés várt volna Husárovára, a cseh Friedllel a vegyes párosok negyeddöntőjében voltak érdekeltek, ám röviddel a találkozó előtt visszaléptek. ĺgy már egyetlen felnőtt szlovák teniszező sem maradt versenyben Melbourne-ben.

EREDMÉNYEK – férfi egyes negyeddöntő: Szafin (orosz)–Roddick (amerikai, 1.) 2:6, 6:3, 7:5, 6:7, 6:4; Agassi (amerikai, 4.)– Grosjean (francia, 9.) 6:2, 2:0-nál Grosjean feladta.

Női egyes, negyeddöntő: Henin-Hardenne (belga, 1.)–Davenport (amerikai, 5.) 7:5, 6:3, Zuluaga (kolumbiai, 32.)–Mauresmo (francia, 4.) – játék nélkül.

Női páros, negyeddöntő: Huber, Szugijama (német, japán)– Husárová, Szafina (szlovák, orosz) 6:2, 6:3.

Vegyes páros, negyeddöntő: Knowles, Ruan Pascual (bahamai, spanyol, 1.)–Friedl, Husárová (cseh, szlovák) – mérkőzés nélkül. (MTI, SITA)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?