Súlyos komáromi vereség

A 8:1-es zsolnai vereség után ismét beleszaladtak a késbe a komáromiak, akik a II. labdarúgóliga 4. fordulójában hazai pályán kaptak ki a szerediektől 6:1-re.Nem kezdtek rosszul a komáromiak. A 2.

A 8:1-es zsolnai vereség után ismét beleszaladtak a késbe a komáromiak, akik a II. labdarúgóliga 4. fordulójában hazai pályán kaptak ki a szerediektől 6:1-re.

Nem kezdtek rosszul a komáromiak. A 2. percben Bilik elviharzott a bal szélen, és futtából gólveszélyes lövést eresztett meg, amely a jobb felső sarok felett zúgott el. A következő percben Matics gyors meredek passzt adott Militosyannak, aki elhúzott védője mellett, és az alapvonal közeléből élesen lőtte be a labdát középre, amelyre Hovsepyan érkezett, és erős lapos lövéssel nem adott esélyt az ellenfél kapusának – 1:0. A gyors gól megemelte a hangulatot a nézőtéren, ami az 5. percben még fokozódott is, mert Bilik és Militosyan ketten vágtattak a szeredi kapura egy védő ellenében, de előbbi éles lövését a kifutó szeredi kapus reflexszerűen lábbal mentette.

A komáromiak gólhelyzetei után a szerediek percei következtek, ám Tomas kapus megint bemutatott néhány bravúrt. A 10. percben egy távoli szabadrúgás után Loduha felső sarokba tartó fejesét tolta a komáromiak kapusa a léc fölé. Négy perccel később Rudolf Bilas bombája a felső lécről vágódott vissza a mezőnybe. A szerediek egyszerű, gyors és gólra törő játékot játszottak, két szélsőjüket alig tudták feltartóztatni a komáromi védők. A 38. percben Tidiane Djiby Ba egy átívelt baloldali beadásból pontos lövéssel egyenlített – 1:1. A 42. percben még Matics pontos átadása gólhelyzetbe hozta Molitosyant, akinek lábáról a vendégek kapusa leszedte a labdát.

A második félidő első percében a vendégek balszélsője, Adam Morong alaposan megkeverte a komáromi védőket, három csel után szinte az ötös sarkáig jutott, onnan éles lövéssel megcélozta a hosszú sarkot, de lövését Tomas kibokszolta, s mielőtt visszaért volna a helyére, a vendégek támadója, Milunovics a komáromi kapuba gurított – 1:2.

Ezután nyomasztó fölénybe kerültek a vendégek, a komáromiak játéka szétesett. A csatárok elöl nem tudták tartani a labdát, a védők gyakran hibáztak, s ezt az állapotot a szerediek kegyetlenül kihasználták. Különösen Morong volt elemében. A 60. percben egy védelmi tétovázás következtében a vendégek szélsője megszerezte a labdát, tisztára játszotta magát, és kényelmesen lőtt a bal alsóba – 1:3. Ezután Ľuboslav Laura percei következtek. Két perc alatt két gólt lőtt a center a komáromi kapuba, elképesztő védelmi hibákból – 1:4, 1:5. S hogy még érdekesebb legyen a játék a pályán, a balhátvéd Mečiar is előre jött gólt lőni – 1:6.

Komoly elemzés tárgya kell, hogy legyen: mi történt a komáromi fiúkkal a második félidőben?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?