SPORTMENÜ

JÉGKORONG. ST Extraliga, 53. forduló – szombat, 17.00: Slovan–Zvolen (élőben közvetíti az SZTV 2). Vasárnap, 17.00: Sp. N. Ves–Žilina, Poprad–Martin, Trenčín–Košice, Skalica–L. Mikuláš.
KOSÁRLABDA. Férfi I. liga (rájátszás az 1–6. helyért), 23. forduló – szombat, 18.00: Luče-nec–Nitra, Inter–Pezinok.
Női I. liga, 18.

JÉGKORONG. ST Extraliga, 53. forduló – szombat, 17.00: Slovan–Zvolen (élőben közvetíti az SZTV 2). Vasárnap, 17.00: Sp. N. Ves–Žilina, Poprad–Martin, Trenčín–Košice, Skalica–L. Mikuláš.

KOSÁRLABDA. Férfi I. liga (rájátszás az 1–6. helyért), 23. forduló – szombat, 18.00: Luče-nec–Nitra, Inter–Pezinok.

Női I. liga, 18. forduló – szombat, 15.45: Slovan–Istrobanka; 16.30: Poprad–Ružomberok; 17.00: UMB B. Bystrica–Cassovia Košice.

KÉZILABDA. Férfi HIL, 24. forduló – szombat, 13.00: Dukla–Zubří; 17.30: N. Zámky–Ko-šice; 18.00: Pov. Bystrica–Pre-šov, Sečovce–ŠKP Bratislava.

WHIL, 20. forduló – szombat, 18.00: Nitra–Olomouc, Šaľa– Cheb.

VĺZILABDA. I. liga, 7. kettős forduló – szombat, 18.30: Slávia UK–ATU Košice; 19.00: Topoľčany–Komárno; 20.00: Piešťany–Nováky. Vasárnap, 10.00: Slávia UK–ŠKP Košice; 11.00: Piešťany–Komárno; 12.00: Topoľčany–Nováky.

RÖPLABDA. Női Extraliga, az 5–10. helyért (7. forduló) – szombat, 16.00: Komárno–Snina. (sr)

A fényképész születésnapja

Életétől elválaszthatatlan a sport és a fényképezés. Amíg csak tehette, rendszeresen futott, de olyankor is ott lapult táskájában kedvenc masinája, hogy a szükséges pillanatban előhúzza, s megörökítse a látottakat. Dél-Szlovákia magyarlakta tájait, embereit, sportvilágát. M. Nagy László soha nem volt lapunk munkatársa, de felvételei (az alkalmankénti kiállításokról is) régen ismertek olvasóink előtt , rengeteget közöltünk belőlük, legtöbbet a sportoldalakon. Alig akad olyan település, ahol ne járt volna, évtizedekig futballozott a hazai magyar újságírók focicsapatában, örökös balszélsőként. Sokáig megörvendeztette képeivel a Nő és a Štart hetilap olvasóit, néhány éve a Šport napilap hasábjain tűnnek fel felvételei. S ahogy leste és fényképezte a (sport)eseményeket, gyorsan elszaladtak az évek. Laci sporttársunk tegnapelőtt ünnepelte hatvanadik születésnapját. Szívből gratulálunk, és még sok örömteli fotósélményt kívánunk a sportpályákon! (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?