SPORTHĺRADÓ

Az ESMTK elleni edzőmeccsen pályára lépett a Ferencváros csapatában Miloš Soboňa. A szlovák hátvéd hétfőn utazott próbajátékra a zöld-fehérekhez.
Súlyos bokasérülése után ezen a héten tér vissza a pályára Milan Baroš, a Liverpool futballcsapatának cseh légiósa.

Az ESMTK elleni edzőmeccsen pályára lépett a Ferencváros csapatában Miloš Soboňa. A szlovák hátvéd hétfőn utazott próbajátékra a zöld-fehérekhez.

Súlyos bokasérülése után ezen a héten tér vissza a pályára Milan Baroš, a Liverpool futballcsapatának cseh légiósa. Baroš még szeptemberben, a Blackburn elleni bajnokin törte el a lábát.

Műlesikló Vilkág Kupa-futam, Schladming, eredmények: 1. Raich (osztrák) 1:41.67 p (1. futam: 50.17 mp/2. futam: 51.50 mp); 2. Moelgg (olasz) 1:42.24 (50.38/ 51.86); 3. Palander (finn) 1:42.25 (50.50/51.75).

A francia labdarúgó-bajnokságban: Metz–Marseille 1:1 (0:0).

Angol Liga Kupa, elődöntő, visszavágó: Aston Villa–Bolton Wanderers 2:0; döntős a Bolton, 5:4-es összesítéssel. A kedvezőtlen időjárás miatt elmaradt a tegnap estére kiírt Middlesbrough–Arsenal mérkőzés. Az elődöntő visszavágóját jövő keddre halasztották.

Juan Sebastian Verón argentin labdarúgó, a Chelsea középpályása hátműtétje miatt három hónapig nem állhat csapata rendelkezésére.

NBA-eredmények: Philadelphia –New Jersey 76:94, Atlanta–Phoenix 85:89, New York–San Antonio 67:77, Seattle–Dallas 116:118, LA Clippers–Chicago 102:92.

A női kosárlabda Euroliga A csoportjában: Sopron–Barcelona 88:63, USK Praha–Ružomberok 76:46.

A második ligás bacsfai futballcsapat előkészületi mérkőzésen 3:1-es vereséget szenvedett a Matáv Soprontól.

Vízilabda olimpiai selejtező, Rio de Janeiro: Szlovákia–Hollandia 7:6.

José Antonio Reyes, az FC Sevilla 20 éves csatára öt évre az Arsenal csapatához szerződött. A spanyol labdarúgóért 35 millió eurót fizettek a londoniak.

Pulen Géza, a cseh Jablonec futballcsapatának szlovákiai légiósa a lengyel Polonia Warszawa csapatához utazott próbajátékra.

Labdarúgó Afrika Kupa, A-cso-port: Guinea–Ruanda 1:1, Tuné-zia–Kongó 3:0.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?