SPORTHĺRADÓ

A labdarúgó NB I hetedik fordulójának tegnapi mérkőzésén: Debrecen–Zalaegerszeg 2:1 (2:0).

Két evezőst már kiengedtek a budapesti Szent László Kórházból azok közül, akik hétfőn szalmonellafertőzést kaptak a dunavarsányi edzőtáborban, a többiek várhatóan szombaton mehetnek haza.

A labdarúgó NB I hetedik fordulójának tegnapi mérkőzésén: Debrecen–Zalaegerszeg 2:1 (2:0).

Két evezőst már kiengedtek a budapesti Szent László Kórházból azok közül, akik hétfőn szalmonellafertőzést kaptak a dunavarsányi edzőtáborban, a többiek várhatóan szombaton mehetnek haza.

Kettős Ferrari-részsikert hozott a Forma–1-es Olasz Nagydíj pénteki 2 szabadedzése: az ötszörös világbajnok német M. Schumacher bizonyult a leggyorsabbnak a brazil Barrichello előtt. Az összetett verseny 2. helyéért küzdő Barrichello az első szabadedzésen fékprobléma miatt csak 2 kört tett meg, s 20. lett, de ez nem zavarta meg. A kora délutáni folytatásban gyorsan felvette a monzai ritmust, Schumacher mellett csak ő került 1:23 p alá.

Elsőként az USA csapata jutott a németországi röplabda-vb vasárnapi döntőjébe, a négy között 3:2 arányban nyert Oroszország ellen.

Szabó Brigitta Magyarország első junior világbajnok cselgáncsosa, miután az 57 kg-osok döntőjében japán ellenfelét sorozatos szabálytalanságok miatt leléptették.

Az olasz Mario Cipollini nyerte a spanyol kerékpáros körverseny 7. szakaszát. A sprinter harmadik etapsikerét aratta az idei Vueltán. Összetettben továbbra is Oscar Sevilla vezet.

A Bahiában zajló tenisztornán – férfiak, nyolcaddöntő: Kuerten– Washington 6:0, 7:5; Etlis–Meligeni 6:1, 7:6; Delgado–Zabaleta 6:2, 7:5; Sa–Bastl 6:1, 7:5. Nők, negyeddöntő: Szeles–Nagyová 6:0, 6:4; Dokics–Coetzer 6:2, 5:7, 6:4; Daniilidu–Schnyder 2:6, 6:2, 6:4.

A Keno tegnapi nyerőszámai: 1, 3, 11, 12, 27, 28, 30, 35, 36, 41, 45, 46, 48, 50, 52, 54, 72, 73, 76, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?