SPORTHĺRADÓ

A montreali női tenisztorna elődöntőjében a nyolcadik helyen kiemelt szlovákDaniela Hantuchová 2:6, 6:7 arányban kikapott a francia Mauresmótól. A másik ágon: Capriati–Dokics 7:6, 4:0-s állásnál Dokics feladta.

A montreali női tenisztorna elődöntőjében a nyolcadik helyen kiemelt szlovákDaniela Hantuchová 2:6, 6:7 arányban kikapott a francia Mauresmótól. A másik ágon: Capriati–Dokics 7:6, 4:0-s állásnál Dokics feladta.Jaroslav Žitňanský (Slávia UK) a belgiumi Beverenben rendezett atlétikai versenyen 67,20 m-re javította a férfi diszkoszvetés országos rekordját. Ez a teljesítmény 2,73 m-rel! jobb a májusban elért országos csúcsnál.Térdsérülést szenvedett, s valószínűleg kéthónapos pihenőre kényszerül Andríij Sevcsenko, az AC Milan labdarúgócsapatának 25 éves ukrán sztárja. Lisszabonban megkezdődött az idei vívó-világbajnokság. A magyar férfi kardozók a jó kezdés után megtorpantak, a 2. fordulót csupán Nemcsik Zsolt vette sikeresen, ám neki sem sikerült a legjobb négy közé jutnia. A női párbajtőrözők Hormay Adrien jutott a legtovább, de a nyolcaddöntőben ő is elvérzett.A győri nemzetközi női kézilabdatorna vasárnapi eredményei: Győr–Duslo Šaľa 32:27, Székesfehérvár–Kunovice 36:20.Egyhangú pontozással győzött a magyar Erdei Zsolt a brazil Roberto Coelho ellen nyolcmenetes mérkőzésen a berlini bokszgálán. A félnehézsúlyú ökölvívónak ez volt a 12. profi összecsapása és továbbra is veretlen.A washingtoni férfi tenisztorna elődöntőjében: Blake–Agassi 6:3, 6:4, Srichaphan–Rios 3:6, 6:2, 6:2.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?