SPORTHĺRADÓ

Tegnap Pozsonyban ünnepélyes keretek között tartották meg a 2001/02-es jégkorongévkönyv bemutatóját. Két sportújságíró mellett Ján Filc, a Göteborgban aranyérmet nyert szlovák válogatott edzője írta a színvonalas kiadványt, melyben az érdekes cikkek mellett az elmúlt idény valamennyi statisztikai adata megtalálható.

Tegnap Pozsonyban ünnepélyes keretek között tartották meg a 2001/02-es jégkorongévkönyv bemutatóját. Két sportújságíró mellett Ján Filc, a Göteborgban aranyérmet nyert szlovák válogatott edzője írta a színvonalas kiadványt, melyben az érdekes cikkek mellett az elmúlt idény valamennyi statisztikai adata megtalálható.

Az UEFA fegyelmi bizottságán folytatódik a Partizan Beograd–Bayern München Bajnokok Ligája-találkozó, a szurkolók a meccs alatt tárgyakat dobáltak a pályára, eltalálták Oliver Kahn és az egyik partjelzőt is.

Tomáš Labun, az FC Košice játékosa három évre a belga Cercle Bruges futballcsaptához szerződött.

Karol Kučera bejutott a harmadik fordulóba a washingtoni tenisztornán, miután 4:6, 6:1, 6:4 arányban legyőzte a holland Raemon Sluitert. Sávolt Attila viszont búcsúzott, 6:7, 6:3, 6:4-re kikapott a brazil Fernando Meligenitől.

Rudi Völler, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Arne Friedrich, Ingo Hertzsch, Daniel Bierofka, Paul Freier és Alexender Zickler személyében öt olyan játékost hívott meg a bolgárok elleni barátságos mérkőzésre, aki nem volt tagja a világbajnokságon ezüstérmes csapatnak.

A chilei hegyekben edzés közben megsérült a súlyos motorbalesetéből nemrég felépült Hermann Maier kétszeres olimpiai bajnok osztrák síelő.

Az olimpiai és Európa-bajnok jugoszláv, a világelső olasz, valamint a címvédő és hazai környezetben szereplő brazil válogatott is megnyerte második mérkőzését, ezzel mindhárom együttes bejutott az elődöntőbe a férfi röplabdázók Világliga-sorozatának záró szakaszában:Spanyolország –Oroszország 3:2, Brazília–Hollandia 3:0, Olaszország–Lengyelország 3:1 Jugoszlávia–Franciaország 3:0.

Az 1.2 millió dollár összdíjazású montreali női tenisztorna második fordulójában: Capriati Taylor 6:4, 6:1, Hantuchova–Schnyder 6:3, 7:6, Henin–Nagyová 5:7, 6:0, 4:1-nél Nagyovaá sérülés miatt feladta, Ruano-Pascual–Kurnyikova 7:5, 6:1.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai a következők: 3, 7, 11, 16, 21, 24, 25, 27, 34, 37, 41, 44, 50, 51, 63, 65, 70, 72, 77, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?