Spártai katonák az újoncnál

A forduló legnagyobb megle-petését az újonc Balmazújvá-ros szolgáltatta, amely kiütöt-te az addig veretlen és éllovas Diósgyőrt.

A forduló legnagyobb megle-petését az újonc Balmazújvá-ros szolgáltatta, amely kiütöt-te az addig veretlen és éllovas Diósgyőrt. Megint kikapott Radványi Miklós csapata, bot-lott a Fradi és egyre mélyeb-ben a Puskás Akadémia.

Földet és vizet nem adnak

A szezon előtt mindenki lesajnálta az NB II-ből második helyen feljutott, de jelentős erősítés nélkül rajtoló Balmazújvárost. Ehhez képest Horváth Ferenc csapata négy forduló után 5 ponttal a középmezőnyben található. A „kiscsapatot” a Videoton és a bajnoki címvédő sem tudta legyőzni, míg a Diósgyőrnek egy sima négyest vágtak a balmaziak. És hogy mi a titok? Horváth Ferenc elárulta: A mérkőzés előtt spártai katonákat néztünk a játékosokkal, és közben egy dologban megegyeztünk: földet és vizet nem adunk, ehhez továbbra is tartjuk magunkat” – szólt a győztes recept.

Doll flippert látott

A Mezőkövesd 5:0-s kiütése után sokan azt gondolták, hogy beindult a Fradi-henger és a gyengélkedő Debrecen legyőzése sem okozhat gondot a zöld-fehéreknek. Ehhez képet a Ferencváros kiábrándító játékkal rukkolt elő a Nagyerdőben, és a 0:0-s döntetlen a fővárosiakra nézve hízelgő. Thomas Doll, a vendégek vezetőedzője is érezte, hogy ez nagyon kevés, a lefújás után „nekiment” játékosainak. „Ilyen sok hibát én még nem láttam egy meccsen, mintha flippereztünk volna, ide-oda pattogott a labda. Ha most őszintén megmondanám, hogy mire gondolok, nagyon sokan megsértődnének rám. Kár, hogy a futballban csak hármat lehet cserélni, ezen a mérkőzésen legalább nyolcat kellett volna” – értékelt dühösen a német szakember.

Helyreállt a világ rendje

Az elmúlt három fordulóban az előző idény arany- és ezüstérmese is gyengébben szerepelt a vártnál. Most azonban mindkét csapat meggyőző játékot mutatott: a bajnoki címvédő Honvéd Felcsúton nyert, így Pintér Attila csapata kezd egyre kilátástalanabb helyzetbe kerülni, míg a Videoton a Radványi Miklós irányította Mezőkövesdet győzte le. Sikerüknek köszönhetően a kispestiek és a fehérváriak holtversenyben vezetik a tabellát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?