Sikerült továbbjutni

Athén. Némi túlzással élet-halál harc várt a magyar női vízilabda-válogatottra péntek délután: a túlélésért, a játékban maradásért tudniillik mindenképpen le kellett győznie a Faragó Tamás igazgatta, tavaly világbajnoki ötödik és Európa-bajnoki második csapatnak a 2003-ban vb-4. kanadai gárdát.

Athén. Némi túlzással élet-halál harc várt a magyar női vízilabda-válogatottra péntek délután: a túlélésért, a játékban maradásért tudniillik mindenképpen le kellett győznie a Faragó Tamás igazgatta, tavaly világbajnoki ötödik és Európa-bajnoki második csapatnak a 2003-ban vb-4. kanadai gárdát. Nagy nehézségek árán ez végül sikerült is Stieberéknek: Magyarország–Kanada 5:4 (1:2, 2:0, 2:1, 0:1), a magyarok góldobói: Stieber 2, Kisteleki, Valkay E. és Primász.

„Nincs, vagy inkább nem volt olimpiai tapasztalatuk a lányoknak, ezért is volt eddig kissé hektikus a játékuk. Most már van, a kanadaiak ellen ráadásul nem tapasztaltam a kishitűséget, ezúttal magabiztosabban vízilabdáztak a lányok. Ugyanakkor hiába kértem őket, megint elrontottuk az elejét, de a mélyből is fel tudott állni a csapat” – mondta Faragó Tamás szövetségi kapitány.

Az A-csoport végeredménye

1. USA 3 2 0 1 20:16 4

2. Oroszország 3 2 0 1 21:22 4

3. Magyarország 3 1 0 2 19:20 2

4. Kanada 3 1 0 2 16:18 2

A folytatásban a magyarok vasárnap délután az olaszokkal mérkőznek a négy közé jutásért. (mti, ns)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?